Καλέστε μας στο: 210 7010075

Η μεθοδολογία διαχείρισης των projects

Κάθε καινούργιο έργο που ανατίθεται στην Intros.gr αναπτύσσεται μέσω ευέλικτων μεθόδων Διαχείρησης έργου (AgilePM).

Αυτό συμβαίνει εξ' αιτίας της πολυπλοκότητας και της εξελισσόμενης φύσης τόσο του πρώτου όσο και του τελικού προϊόντος, που δεν επιτρέπουν την εφαρμογή μιάς αυστηρής μεθοδολογίας, με προσχεδιασμένη αλληλουχία σταδίων.

Επειδή, πάντα παίρνουμε ανατροφοδότηση (feedback) από τους πελάτες μας κατά την διάρκεια των έργων που μας έχουν ανατεθεί, καταλήξαμε ότι μια ευέλικτη μέθοδος διαχείρησης έργου (όπως είναι η AgilePM)  είναι αυτή που ταιριάζει καλύτερα στην δική μας εργασιακή ροή.


agile-methodology

Ειδικότερα, για τον Σχεδιασμό Ιστοσελίδων με την τεχνολογία responsive design, αυτή η προσέγγιση είναι ιδανική, μιάς και κάθε επανάληψη του κύκλου έχει ως αποτέλεσμα μία διαφορετική "εκδοχή" προβολής της ιστοσελίδας.

Αν έχετε οποιαδήποτε ερωτήματα σχετικά με την ροή ανάπτυξης ενός έργου μας, ή θα θέλατε να ξέρετε πόσο ευέλικτοι μπορεί να είμαστε στην ανάπτυξη του έργου αυτού, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στέλνοντάς μας μήνυμα με τα ερωτήματά σας, ή ζητήστε μας προσφορά για την ανάπτυξη του δικού σας έργου.

Να γνωρίζετε ότι απαντούμε σε όλα τα ηλεκτρονικά μηνύματα ή τα τηλεφωνήματα του λαμβάνουμε!