Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Με υψηλής ποιότητας σχεδιασμό ιστοσελίδων και λειτουργική πληρότητα, η intros.gr προσφέρει λύσεις στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων (web design and development), οι οποίες μπορούν αποτελεσματικά να καλύψουν όλες τις ανάγκες της επιχείρησής σας

Όποιες και αν είναι οι προσδοκίες, οι ιδέες σας και η δυναμική της εταιρείας σας, μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο έργο, καλύπτοντας αποτελεσματικά κάθε πτυχή του, με ποιοτικές υπηρεσίες διαδικτύου, γνώση και ασφάλεια. Είμαστε μία εταιρεία που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες, με προεξάρχουσες αυτές, οι οποίες άπτονται της εμπειρίας και της ειδικότητας μας, όπως ο σχεδιασμός και η υλοποίηση των ιστοσελίδων

Στην intros.gr, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την μοναδική μας προσέγγιση, που βασίζεται στον επιχειρηματικό προσανατολισμό και στον πελατοκεντρικό σχεδιασμό ιστοσελίδων, ώστε να γίνει η ιστοσελίδα σας πραγματικά εξαιρετική.

Τμήμα Σχεδιασμού Ιστοσελίδας

Δεν παραδίδουμε απλώς ιστοσελίδες με εντυπωσιακή σχεδίαση, αλλά στοχεύουμε στο να δημιουργήσουμε μία αποτελεσματική διαδικτυακή (on line) παρουσία, που θα αντιπροσωπεύει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο την συνολική εικόνα και ταυτότητα της εταιρείας σας.

Αναπτύσσουμε δυναμικές, αποδοτικές και εύκολες στην χρήση τους ιστοσελίδες, για εταιρείες σε ολόκληρο τον κόσμο. Μπορείτε να ανατρέξετε στo portfolio των ιστοσελίδων μας ή να αναζητήσετε τα σχόλια των πελατών μας.

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας, είναι να βοηθούμε τις εταιρείες, κυρίως μικρότερης κλίμακας, στο να εδραιώσουν ή να εξελίξουν την εικόνα και την παρουσία τους στο Internet.  

Ανεξάρτητα όμως, από το μέγεθος της επιχείρησής σας έχουμε το χρόνο, την διάθεση, την εξειδίκευση και την δημιουργικότητα ώστε να σας βοηθήσουμε, είτε με ολοκληρωμένες λύσεις, είτε συνεισφέροντας σε ένα κομμάτι της δικής σας στρατηγικής ηλεκτρονικού marketing.

Ειδικά στον σχεδιασμό ιστοσελίδων, η έμφαση δίνεται στο να εφαρμοστεί παντού και ομοιόμορφα η εταιρική εικόνα της εταιρείας, με ειδικότερη στόχευση την χρήση των χρωμάτων, των λογοτύπων και των γραμματοσειρών της εταιρείας.

Ο σχεδιασμός μας περιλαμβάνει σχέδια με σωστή ιεράρχηση των πληροφοριών, πάντα με επίκεντρο τον τελικό χρήστη. Η ιστοσελίδα θα είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας και εύκολα διαχειρίσιμη από το προσωπικό της εταιρείας σας. 

Στην προσπάθειά μας να πετύχουμε το ιδανικό στον σχεδιασμό της ιστοσελίδας, δημιουργούμε 2 προσχέδια για να επιλέξετε, στέλνοντάς σας μοναδικά εξατομικευμένα προσχέδια σε μορφή .jpg, τα οποία περιλαμβάνουν: 

 • Την Κεντρική Σελίδα
 • Την εμφάνιση των Κατηγοριών και των υποκατηγοριών
 • Την εμφάνιση των πληροφοριών της κάθε κατηγορίας
 • Το τμήμα των Νέων της εταιρείας
 • Το προφίλ των χρηστών που εγγράφονται στην σελίδα σας
 • Την φόρμα επικοινωνίας
 • Την εφαρμογή του συμφωνημένου σχεδιασμού σε κώδικα
 • Ειδικές εφαρμογές για εκτύπωση κειμένων ή φωτογραφιών από την ιστοσελίδα
 • Ειδικό κώδικα RSS για φορητές συσκευές
 • Διαδικασίες εγγραφής και ταυτοποίησης όπου χρειάζεται
 • Βελτιστοποίηση για τις Μηχανές Αναζήτησης

Τέλος, θα πρέπει να γνωρίζετε, ότι σε όλες τις ιστοσελίδες που σχεδιάζουμε εφαρμόζουμε τις αρχές του responsive design. Ένας γενικός ορισμός της responsive ιστοσελίδας είναι, ότι η κάθε ιστοσελίδα αναδομείται και αναδιοργανώνεται σύμφωνα με το μέσο το οποίο χρησιμοποιεί κάποιος για να την δεί (σταθερό ηλεκτρονικό υπολογιστή, tablet, κινητό τηλέφωνο κ.λ.π.).  Με πολύ απλά λόγια μία responsive ιστοσελίδα προσαρμόζεται σε διαφορετικού μεγέθους οθόνες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον σχεδιασμό αυτό επισκευθείτε το κομμάτι του responsive design.

Επισκευθείτε στην ιστοσελίδα μας την περιοχή με τα ενδεικτικά έργα που έχουμε αναλάβει ή μελετήστε τα σχόλια των πελατών μας. Μπορείτε να μας ζητήσετε την δική σας προσφορά ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας.

Να γνωρίζετε ότι απαντούμε σε όλα τα ηλεκτρονικά μηνύματα ή τηλέφωνα που λαμβάνουμε!