Καλέστε μας στο: 210 7010075

Στρατηγική Διαδικτυακού Marketing

Στρατηγική Διαδικτυακού Marketing

Στην Intros.gr δημιουργούμε μία Στρατηγική Διαδικτυακού Marketing για κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Αυτό περιλαμβάνει όλους τους δυνατούς τρόπους διαδικτυακής διαφήμισης προϊόντων και υπηρεσιών, δημόσιες σχέσεις, καθώς και έρευνες αγοράς, marketing  μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail marketing), και τις πωλήσεις.

Γενικά, με τον όρο Διαδικτυακό marketing  εννοούμε την πρόωθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών χρησιμοποιώντας κανάλια επικοινωνίας (online). Ένα μεγάλο κομμάτι του Ψηφιακού Marketing, το οποίο προωθεί προϊόντα και υπηρεσίες μέσω ψηφιακών καναλιών (συμπεριλαμβανομένων της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου), είναι το Διαδικτυακό Marketing, το οποίο όμως προσφέρει την δυνατότητα να πλησιάσεις τον καταλανωτή προσωποποιημένα, στοχευμένα, στον χρόνο που ο ίδιος επιθυμεί και πάνω απ' όλα αποδοτικά.

Το Διαδικτυακό Marketing διέπεται από τις ίδιες ακριβώς αρχές. Χρειάζεται να τραβήξεις την προσοχή, να δημιουργήσεις ενδιαφέρον για το προϊόν σου, να ενσταλλάξεις την επιθυμία και να ωθήσεις τον καταναλωτή να δράσει (να αγοράσει).

Στην Intros.gr προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο, το οποίο περιλαμβάνει όλα τα προωθητικά εργαλεία, αρκετά εκτεταμμένο, ώστε να μεγιστοποιεί το κοινό στο οποίο απευθύνεται, αλλά εξίσου ευέλικτο ώστε να προσαρμόζεται στις μοναδικές απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

Μία Στρατηγική Διαδικτυακού Marketing  είναι απαραίτητη σε κάθε εταιρεία 

Ζητήστε μας προσφορά για να οργανώσουμε απο κοινού την Διαδικτυακή σας Στρατηγική Marketing ή επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία σας!

Να γνωρίζεται ότι απαντούμε σε όλα τα ηλεκτρονικά μηνύματα ή τηλέφωνα που λαμβάνουμε!