Καλέστε μας στο: 210 7010075

Mobile Marketing

Mobile Marketing

Το marketing  κινητών συσκευών είναι μια στρατηγική marketing, η οποία χρησιμοποιεί είτε κινητές συσκευές, είτε κινούμενα διαφημιστικά οχήματα, ή κινούμενες πινακίδες. Τα διαφημιστικά οχήματα και οι κινούμενες πινακίδες είναι εργαλεία που χρησιμοποιούνται από τις παραδοσιακές διαφημιστικές καμπάνιες. Και παρ' ότι κάποιοι ακολουθούν αυτόν τον δρόμο, η πιό μοντέρνα και αποδοτική προσέγγιση είναι με την χρήση κινητών συσκευών. Κινητές συσκευές όπως οι φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τα PDA και τα έξυπνα τηλέφωνα είναι τα εργαλεία για αποδοτικό marketing κινητών συσκευών.

Έτσι, στην intros.gr προσφέρουμε Marketing Κινητών Συσκευών σε όσες εταιρείες, θέλουν να εκμεταλλευτούν τα πλεονεκτήματα αυτής της πρωτοποριακής στρατηγικής marketing

Mobile Marketing μέσω SMS (Σύντομων Μηνυμάτων μέσω Κινητού) 

Αυτή είναι η δημοφιλέστερη πλευρά της στρατηγικής του marketing κινητών συσκευών.  Αυτό οφείλεται στο ότι ο περισσότερος κόσμος χρησιμοποιεί πλέον το κινητό τηλέφωνο και, σήμερα, ακόμα και τα πιό απλά κινητά υποστηρίζουν την εφαρμογή των Σύντομων Μηνυμάτων (SMS). Χρησιμοποιώντας τα Σύντομα Μηνύματα (SMS), το διαφημιστικό σας μήνυμα, ή η διαφημιστική σας προσφορά θα φτάσει άμεσα και γρήγορα στον χρήστη. 

Φυσικά, είναι αποδοτικότερο να απευθύνεται τα μηνύματά σας σε συγκεκριμμένο κοινό, και ειδικότερα στο κοινό που στοχεύει η επιχείρησή σας.

Τρόποι για να εξειδικεύσετε το κοινό σας υπάρχουν πολλοί. Ενδεικτικά αναφέρουμε την ομαδοποίηση των πελατών σας βάση του τύπου της συσκευής που χρησμιμοποιούν, ή του τόπου διαμονής τους.

Δημιουργώντας ένα διαφημιστικό μήνυμα ή μία προσφορά που προωθείται μέσω Σύντομων Μηνυμάτων (SMS), η επικοινωνία σας δεν κινδυνεύει να χαρακτηριστεί ανεπιθύμητη.  Επίσης, άλλες διαδικτυακές διαφημιστικές καμπάνιες που ζητούν την εγγραφή σε συγκεκριμμένες ιστοσελίδες ή προγράμματα, ελλαχιστοποιούν τις πιθανότητες να χαρακτηριστούν ανεπιθύμητες από τους παραλήπτες τους. 

Marketing Κινητών Συσκευών μέσω MMS (Υπηρεσία Μηνυμάτων Πολυμέσων) 

Μέσω της Υπηρεσίας Μηνυμάτων Πολυμέσων ή απλώς MMS, η marketing καμπάνια είναι πιό συναρπαστική. Περιλαμβάνει μηνύματα με εικόνες, φωτογραφίες ή video. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι καταναλωτές να ενθουσιάζονται με τις επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν αυτές τις τεχνικές marketing στην στρατηγική τους. 

Μια στρατηγική marketing μέσω κινητών συσκευών είναι πολύ αποδοτική. Μπορούμε να αυξήσουμε την απόδοση, διευκολύνοντας τους πιθανούς πελάτες να εκμεταλλευτούν άμεσα την όποια προσφορά της εταιρείας σας. Κάνοντας την φόρμα επικοινωνίας σας ή το καλάθι αγορών της επιχείρησής σας άμεσα προσβάσιμα, μπορείτε να είστε σίγουροι, ότι βοηθάτε τους καταναλωτές να προβούν στην πιo επιθυμητή ενέργεια εύκολα. 

Αν είστε εταιρεία που αποζητά επέκταση της πελατειακής της βάσης, μέσω μιας διαδικτυακής διαφημιστικής καμπάνιας, τότε το Marketing μέσω κινητών συσκευών (Mobile Marketing), θα σας βοηθήσει.

Σχεδιάζουμε, υλοποιούμε, και καταγράφουμε την καμπάνια σας μέσω κινητών συσκευών, ώστε να καρποθείτε τα οφέλη αυτής της πρωτοποριακής διαφημιστικής καμπάνιας.

Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα ή ζητήστε μας προσφορά  για την δικής σας στρατηγική Marketing μέσω κινητών συσκευών!