Καλέστε μας στο: 210 7010075

Συντήρηση λειτουργίας των κοινωνικών δικτύων

Συντήρηση λειτουργίας των κοινωνικών δικτύων

Στην σημερινή εποχή, σχεδόν το 70% του πληθυσμού της γής χρησιμοποιεί διαδικτυακά κοινωνικά δίκτυα για τις συναναστροφές του. Αυτό σημαίνει ότι, υπάρχει πάντα ένας πιθανός πελάτης σε κάποιο από τα κοινωνικά δίκτυα που μετέχετε που χρειάζεται προσοχή και καθοδήγηση. 

Είτε εργάζεστε ώστε να καθιερώσετε την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας σας, είτε χρειάζεται να υπενθυμίσεται την εταιρεία σας στους πελάτες σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προστατεύσετε τα διαδικτυακά σας assets. Έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, οι εποχές όπου οι εταιρείες βασίζονταν σε μία καλοσχεδιασμένη έντυπη διαφήμιση ή σε εντυπωσιακές διαφημιστικές καμπάνιες για να επικοινωνήσουν με τους πελάτες τους, συχνά σε μία προσπάθεια να τους πείσουν ότι τα προϊόντα τους είναι τα καλύτερα στην αγορά. Στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, οι κανόνες έχουν αλλάξει ολοκληρωτικά. Ο κόσμος σήμερα, περιμένει ή καλύτερα απαιτεί, μια πιό ειλικρινή και άμεση σχέση με τις εταιρείες τις οποίες συνεργάζεται.

Παρακολουθούμε τακτικά και τροποποιούμε την παρουσία σας, σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, YouTube and Pinterest). Αν και χρησιμοποιούμε την τεχνολογία και διάφορα τεχνολογικά εργαλεία, οι άνθρωποι που ασχολούνται με τις τροποποιήσεις είναι άριστα εκπαιδευμένοι και καταρτισμένοι, με βαθειά γνώση και αντίληψη των έργων στα οποία δουλεύουν.
Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορούμε να δημοσιεύσουμε κάτι, ή να τροποποιήσουμε το περιεχόμενο των χρηστών σας. Ο βασικός μας στόχος είναι να βελτιώσουμε την εμπειρία των χρηστών, μέσω καθοδήγησης και ενθάρυνσης της συμμετοχής σε συζητήσεις, και μέσω του μοιράσματος (sharing).  Θα παρακολουθούμε τα δίκτυά σας και θα σας ενημερώνουμε για ότι προκύπτει.