Καλέστε μας στο: 210 7010075

Intros.gr Σχεδίαση και υλοποίηση ιστοσελίδων

Intros.gr Σχεδίαση και υλοποίηση ιστοσελίδων

Από το 2007, έχουμε βοηθήσει πολλές επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να εξοικονομήσουν χρήματα και να αυξήσουν τα κέρδη τους, μέσα από τον σχεδιασμό μιας αποτελεσματικής στρατηγικής διαδικτυακού marketing, η οποία ξεκινά από τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων, στην βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης και επεκτείνεται στην ανάπτυξη εφαρμογών σε κοινωνικά δίκτυα και γενικότερα σε όλους τους τομείς της διαδικτυακής επικοινωνίας.

Η Intros.gr είναι μία δυναμική εταιρεία ψηφιακής επικοινωνίας & διαφήμισης, η οποία είχε και έχει ώς στόχο να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στις μεγάλες διαφημιστικές εταιρείες, με την υπερπληθώρα διαφημιστικών υπηρεσιών και των μικρής κλίμακας επιχειρήσεων, που στερούνται εύρους και ποιότητας στις προσφορές τους.

Σήμερα πλέον,  Intros.gr, έχοντας μια ανταγωνιστική θέση στην αγορά, έχει επεκταθεί και προσφέρει υπηρεσίες, όπως το S.E.O. (Search Engine Optimization ή ελληνικά Βελτιστοποίηση για τις Μηχανές Αναζήτησης) και Διαδικτυακού Marketing (Internet Marketing), οι οποίες είναι ουσιώδεις για κάθε σημερινή επιχειρηματική παρουσία.

Η Intros.gr, στα 12 χρόνια της λειτουργίας της, είναι πλέον μία καταξιωμένη εταιρεία στο χώρο της. Το συγκριτικό μας πλεονέκτημα έναντι των περισσότερων εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο σήμερα, είναι ότι συνδυάζουμε την δημιουργικότητα με την άρτια τεχνική κατάρτιση, με αποτέλεσμα να προσφέρουμε τον συγκερασμό των δύο τομέων, στους οποίους κατά κύριο λόγο υπάρχει ασυνεννοησία (τεχνικού και δημιουργικού). Αυτό έχει ώς αποτέλεσμα οι πελάτες μας, οι οποίοι αναζητούν τόσο την ποιότητα όσο και την οικονομία, εμπιστευόμενοι την Intros.gr, κερδίζουν χρόνο, κόπο, ηρεμία, χρήματα....

Ο πυρήνας της εταιρείας μας είναι ο σχεδιασμός και η υλοποίηση Ιστοσελίδων. Θεωρώντας την Ιστοσελίδα ώς βάση και κέντρο της όποιας διαδικτυακής ανάπτυξης αναζητά η κάθε εταιρεία, έχουμε επεκταθεί και σε άλλες υπηρεσίες τις οποίες προσφέρουμε με τον ίδιο επαγγελματισμό και συνέπεια, υπηρεσίες οι οποίες λειτουργούν, συνδυαστικά, υποστηρικτικά και με κέντρο την Ιστοσελίδα που έχουμε σχεδιάσει και υλοποιήσει.

Το ειδικευμένο, έμπειρο και ικανό προσωπικό μας υπόσχεται να σας εισάγει στον κόσμο της αυριανής διαφήμισης, βοηθώντας σας να ανακαλύψετε παγκόσμιες ευκαιρίες on line.

Η πελατο-κεντρική προσέγγισή μας, η δημιουργικότητα, οι πρωτοποριακές ιδέες και οι γνώσεις μας θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε την εταιρεία σας, καθώς και να εκπληρώσετε τους στόχους σας σχετικά με την λειτουργία και την αποτελεσματικότητα της διαφημιστικής σας καμπάνιας.

Αν και οι περισσότεροι πελάτες μας έρχονται σε εμάς για να τους προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες (one stop shop), υπάρχουν διάφορες εφαρμογές που δεν υλοποιούμε από μόνοι μας. Γι΄αυτό και κατά την πολυετή δραστηριοποιήσή μας στο χώρο έχουμε δημιουργήσει ισχυρές συνεργασίες και έχουμε μεγαλώσει το δίκτυο των ταλαντούχων συνεργατών μας (ιδιωτών και εταιρειών), οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι στον τομέα τους. Έτσι είμαστε σε θέση να ξέρουμε, ποιόν πρέπει να καλέσουμε σε κάθε περίπτωση, ώστε να μεγαλώνουμε την ομάδα μας όταν, όποτε και όπως χρειάζεται.

Είμαστε περήφανοι για όσα έχουμε πετύχει μέχρι τώρα και ανυπομονούμε για αυτά που έπονται.