Καλέστε μας στο: 210 7010075

Ανάπτυξη - υλοποίηση Ιστοσελίδων

Ανάπτυξη - υλοποίηση Ιστοσελίδων

Αναπτύσσουμε αποδοτικές και εύκολες στην χρήση τους ιστοσελίδες για εταιρείες σε όλο τον κόσμο (εσωτερική παραγωγή ανάπτυξης ιστοσελίδων).

Επισκευθείτε το portfolio των ιστοσελίδων που έχουμε σχεδιάσει, ή διαβάστε τα σχόλια των πελατών μας σχετικά με την δουλειά μας. 

Σε κάθε έργο σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδας, προσφέρουμε στον πελάτη τα εξής :

  • Γρήγορη φόρτωση, και μοντέρνο σχεδιασμό 
  • Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (Content Management System (Joomla! CMS) για εύκολο χειρισμό του περιεχομένου της ιστοσελίδας σας 
  • Αρχικό πακέτο Βελτιστοποίησης για τις μηχανές Αναζήτησης ώστε να σας βοηθήσουμε να αξιολογηθείτε καλύτερα 
  • .xml sitemap & robots.txt αρχεία για S.E.O. λόγους
  • Φιλικό προς τον χρήστη/Φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης μενού πλοήγησης 
  • Φόρμες Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου/Πληροφοριών (με την χρήση recaptcha) για τις απορίες ή τα στοιχεία των επισκεπτών σας
  • Ένα δεκαπενθήμερο μετά την online λειτουργία της ιστοσελίδας για μικροαλλαγές, αν χρειαστούν!  

Ανάπτυξη - υλοποίηση Ιστοσελίδων (in-house)

Στόχος μας είναι να παρέχουμε επαγγελματικές ιστοσελίδες, που θα επικοινωνούν το προϊόν ή την υπηρεσία και θα προσεκλύουν επισκέπτες στην ιστοσελίδα.

Ειδικευόμαστε στον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ιστοσελίδων, προσφέροντας, custom σχεδίαση ιστοσελίδων και custom ανάπτυξη ιστοσελίδων με την χρήση του συστήματος διαχείρησης περιεχομένου Joomla (CMS), ενσωματώνοντας παράλληλα τμήμα ιστολογίου (Blog section), όπου απαιτείται.

Επίσης προσφέρουμε ειδικευμένες (custom) υπηρεσίες σχεδιασμού και υλοποίησης ειδικών εφαρμογών ή και παιχνιδιών για τα κοινωνικά δίκτυα.

Τέλος, η εξιδείκευσή μας στον τομέα της βελτιστοποίησης της ιστοσελίδας σας για τις μηχανές αναζήτησης, ή ακόμα του marketing  μέσω αυτών μπορεί να σας φανεί πολύτιμη.

Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε όλους τους τομείς της επιχειρηματικής δραστηριότητας, σε βιομηχανίες, μικρές ή μεγάλες επιχειρήσεις, και επαγγελματίες. 

Επισκευθείτε στην ιστοσελίδα μας τα ενδεικτικά έργα που έχουμε αναλάβει ή διαβάστε τα σχόλια των πελατών μας για την δουλειά μας.  Τέλος, ζητήστε μας προσφορά για την δική σας εταιρεία ή επικοινωνήστε μαζί μας για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο πελατολόγιό μας.

Να γνωρίζετε ότι απαντούμε σε όλα τα ηλεκτρονικά μηνύματα ή τηλέφωνα που λαμβάνουμε!