Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη ιστοσελίδας για την Aldercom

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη ιστοσελίδας για την Aldercom

Η Aldercom είναι μία εταιρεία τεχνολογίας που παρέχει λύσεις ασύρματης επικοινωνίας στην γεωγραφική περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, πιστοποιημένη για την ποιότητα των υπηρεσιών της κατά ISO 9001:2008.

Ο βασικός στόχος της καινούργιας ιστοσελίδας  ήταν, κατά τον ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Αλέξη Δερβένζα, να μεταφέρει την Adelrcom στην νέα εποχή του διαδικτύου.

H Intros.gr σχεδίασε και υλοποίησε για την Aldercom, μία πλήρως responsive ιστοσελίδα, χρησιμοποιώντας Joomla 2.5.X last stable version, βασισμένη στην ήδη υπάρχουσα ταυτότητα της εταιρείας.

Επιπλέον, χρησιμοποιήσαμε τα εργαλεία powerful K2 content extension, K2 responsive scroller, Frontpage Slideshow και Simple Image Gallery Pro. Τέλος φροντίσαμε για την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας για τις μηχανές αναζήτησης.

Το αποτέλεμα είναι μια ελκυστική εταιρική σελίδα, εύκολη στην πλοήγησή της, με πληροφορίες που αναζητά κάθε επαγγελματίας που θα ήθελε να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες της Aldercom.

Στην  intros.gr πιστεύουμε,  ότι μία σχεδιαστικά εκλυστική και λειτουργικά σωστή ιστοσελίδα μπορεί να σας βοηθήσει βρείτε τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που αναζητάτε, να ανοίξετε ένα παράθυρο στον κόσμο,και τελικά να προωθήσετε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Μην καθυστερείτε λοιπόν, και ζητήστε μας προσφορά για την δημιουργία ή την βελτίωση της δικής σας διαδικτυακής εικόνας και παρουσίας.