Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη ιστοσελίδας one-page με scrolling

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη ιστοσελίδας one-page με scrolling

Οι πελάτες μας αποφάσισαν να παντρευτούν σε ένα Ελληνικό νησί, και αποφάσισαν να ενημερώσουν τους φίλους και καλεσμένους τους με μια ιστοσελίδα.

Ήταν ουσιώδες γι΄αυτούς , να προσφέρουν σους καλεσμένους τους όλες τις πληροφορίες σχετικά με το νησί.  Αναλυτικότερα, οι καλεσμένοι είχαν την δυνατότητα να βρούν που θα μείνουν, πως θα κινηθούν στο νησί, και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την διαμονή τους στο νησί κατά την διάρκεια των ημερών του γάμου.

Στο τέλος, εξίσου σημαντικό ήταν και το τμήμα των σχολίων, όπου ο κάθε χρήστης είχε την δυνατότητα να επικοινωνήσει με το ζευγάρι ώστε να δώσει ευχές, να εκφράσει επιθυμίες, και ότι άλλο θα ήθελε να μοιραστεί με το ζευγάρι.

Η Intros.gr  λοιπόν, σχεδίασε και υλοποίησε, γι' αυτή την μοναδική γαμήλια τελετή,  μία μοναδική ιστοσελίδα one-page scrolling, η οποία βασίστηκε σε Joomla 2.5.x CMS.

Αν η ιδέα σας άρεσε και θέλετε να την ακολουθήσετε, στην intros.gr είμαστε έτοιμοι να σας προτείνουμε τα καλύτερα! Ζητήστε μας προσφορά, σήμερα κιόλας, για την υλοποίηση της ιδέας σας!