Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Διαδικτυακής Εφημερίδας για Γονείς (psgg.gr)

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Διαδικτυακής Εφημερίδας για Γονείς (psgg.gr)

Έχοντας δεί την δουλειά μας για την nextdeal.gr, ο Διευθυντής του Παιδικού Σταθμού για Γονείς (psgg.gr) κύριος Κωστής Σπύρου‚ ήρθε στην intros.gr με σκοπό να αντικαταστήσει την υπάρχουσα ιστοσελίδα.

Ο Παιδικός Σταθμός για Γονείς είναι  μία διαδικτυακή εφημερίδα που σκοπό έχει να βοηθήσει τους γονείς να κατανοήσουν κρίσιμα θέματα που αφορούν τα παιδιά τους. Ο Διευθυντής του αναζητώντας μία εταιρεία κορυφαίου σχεδιασμού και ανάπτυξης ιστοσελίδων, ήρθε στην intros.gr για να φτιάξουμε την καινούργια ιστοσελίδα του Παιδικού Σταθμού για Γονείς. 

Αν και η υπάρχουσα ιστοσελίδα ήταν λειτουργική, ωστόσο η σχεδίασή της ήταν ξεπερασμένη και οι ανάγκες είχαν αλλάξει με τα χρόνια με αποτέλεσμα να μην είναι πλέον εύκολα διαχειρήσιμη.  

Αυτή λοιπόν η ιστοσελίδα εμπλουτισμένου περιεχομένου (content rich) απαιτούσε από την intros.gr μιά μοναδική σχεδιαστική προσέγγιση. Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας μαζί με την ανάπτυξή της από την intros.gr παρέχει διάφορα εργαλεία, στους διαχειριστές της ιστοσελίδας, που τους επιτρέπουν πλήρη έλεγχο στην τοποθέτηση των άρθρων στην κεντρική σελίδα. Παρέχοντάς τους την δυνατότητα ελέγχου της θέσης των περιεχομένων της κεντρικής σελίδας, η ιστοσελίδα έχει την δυνατότητα να εμφανίζεται ακριβώς όπως την θέλουν οι διαχειριστές της.

Τέλος, εξίσου σημαντική, ήταν η πλήρης ενσωμάτωση του Google Ad Manager για τις ανάγκες διαφήμισης των πελατών.