Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Ιστοσελίδας για την Ostria-paros.gr

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Ιστοσελίδας για την Ostria-paros.gr

Η πανσιόν Όστρια  βρίσκεται στην είσοδο της περιοχής της Νάουσσας στη Βόρεια Ακτή της Πάρου.

Το μονάδα αποτελείται από δωμάτια και μικρά διαμερίσματα με κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική και σύγχρονες ανέσεις και παροχές.

Οι υπεύθυνοι της πανσιόν Όστρια, συζητώντας για το τί θα ήθελαν να προσφέρει η ιστοσελίδα τους, μας ζήτησαν  να προσφέρουμε στους χρήστες της ιστοσελίδας της, εκτός από δυνατότητα να δούν αναλυτικές πληροφορίες για τα δωμάτια και τα διαμερίσματα που προσφέρει,  μιά ευρεία γκάμα φωτογραφιών. Επίσης ήθελαν να συμπεριλάβουν κάποιες βασικές πληροφορίες για το νησί της Πάρου.

Η Intros.gr σχεδίασε, για την πανσιόν ΄Οστριαμία πλήρως δυναμική ιστοσελίδακαι την υλοποίησε χρησιμοποιώντας Joomla 2.5.  Επίσης, ενσωματώσαμε μία γκαλλερί φωτογραφιών και την εφαρμογή Google maps, όλα με την χρήση του K2 component.

Φιλοσοφία της  intros.gr είναι,  ότι μία σχεδιαστικά εκλυστική και λειτουργικά σωστή ιστοσελίδα μπορεί να σας βοηθήσει βρείτε τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που αναζητάτε, ειδικότερα στον τομέα του τουρισμού, όπου το κοινό στο οποίο απευθύνεστε είναι από όλο τον κόσμο. Μήν καθυστερείτε λοιπόν, και ζητήστε μας προσφορά για την δημιουργία ή την βελτίωση της δικής σας διαδικτυακής εικόνας και παρουσίας.