Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδίαση & Ανάπτυξη Ιστοσελίδας της santorini-villa-thebirds.com

Σχεδίαση & Ανάπτυξη Ιστοσελίδας της santorini-villa-thebirds.com

Έχοντας δεί την δουλειά μας για την santorinicarrentalonline.com, ο Διευθυντής του santorini-villa-the-birds.com‚ ήρθε το 2012, στην intros.gr με σκοπό να αντικαταστήσει την υπάρχουσα ιστοσελίδα.

Αν και η υπάρχουσα ιστοσελίδα ήταν λειτουργική, ωστόσο η σχεδίασή της ήταν ξεπερασμένη και οι ανάγκες είχαν αλλάξει με τα χρόνια με αποτέλεσμα να μην είναι πλέον εύκολα διαχειρίσιμη.  

Η πρόκληση για μάς ήταν να αναπτύξουμε ένα καινούγιο σύστημα από την αρχή, χρησιμοποιώντας την τελευταία έκδοση Joomla version (2.5), να κάνουμε αναμόρφωση της λειτουργικότητας, να δημιουργήσουμε και υλοποιήσουμε την εταιρική εικόνα της εταιρείας και να μεταφέρουμε τα αρχεία σε K2 (component), μιά δουλειά καθόλου εύκολη ιδιαίτερα με την σφιχτή δεκαπενθήμερη προθεσμία παράδοσης του έργου!

Το αποτέλεσμα όμως ήταν, το 2012, να δημιουργήσουμε μιας ξεχωριστή, πρωτοπόρα για την εποχή της, καταπληκτική ξενοδοχειακή ιστοσελίδα!!

Φιλοσοφία της  intros.gr είναι,  ότι μία σχεδιαστικά εκλυστική και λειτουργικά σωστή ιστοσελίδα μπορεί να σας βοηθήσει βρείτε τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που αναζητάτε, ειδικότερα στον τομέα του τουρισμού, όπου το κοινό στο οποίο απευθύνεστε είναι από όλο τον κόσμο. Μήν καθυστερείτε λοιπόν, και ζητήστε μας προσφορά για την δημιουργία ή την βελτίωση της δικής σας διαδικτυακής εικόνας και παρουσίας.