Καλέστε μας στο: 210 7010075

Ανάπτυξη της ιστοσελίδας της Jtivipclub.gr

Ανάπτυξη της ιστοσελίδας της Jtivipclub.gr

Το 2011, η εταιρεία JTI αποφάσισε να προχωρήσει σε επιβράβευση των πελατών της, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τους πωλητές προϊόντων καπνού.  Η εταιρεία Wunderman Athens ανέλαβε τον σχεδιασμό της καμπάνιας. Κατέληξε στον σχεδιασμό μιάς ιστοσελίδας, η οποία θα περιελάμβανε ειδικά διαμορφωμένο loyalty λογισμικό και  στην οποία θα είχαν πρόσβαση μόνον οι πελάτες της JTI με κωδικούς που θα παραχωρούσε η ίδια η εταιρεία.  

Η intros.gr ανέλαβε την υλοποίηση της ιστοσελίδας αυτής στην οποία περιέλαβε όλα τα στοιχεία τα οποία ζητούσε η εταιρεία, όπως οι πωλήσεις ανά πελάτη, οι πόντοι που αντιστοιχούσαν στις πωλήσεις του, τα δώρα που μπορούσε να διεκδικήσει και πολλά ακόμα. Επίσης φρόντισε να υπάρχουν 4 επίπεδα προσβασιμότητας στην ιστοσελίδα ανάλογα με τα στοιχεία στα οποία θα είχαν πρόσβαση οι χρήστες. Οι τελικοί πελάτες της εταιρείας είχαν πρόσβαση μόνο στον ατομικό τους λογαριασμό, οι πωλητές της εταιρείας είχαν πρόσβαση στα στοιχεία των πελατών τους και μόνο, οι ανώτεροι είχαν ανώτερα επίπεδα προσβασιμότητας.  Επίσης, από τα στοιχεία της ιστοσελίδας μπορούσαν να παραχθούν αναφορές (reports) με τα απαραίτητα στοιχεία σε μορφή EXCEL, για ευκολότερη διαχείρησή τους.

Για να τα πετύχει όλα αυτά βασίστηκε σε Joomla, και δημιούργησε και custom components.

Αν θέλετε και εσείς να δημιουργήσετε μία προωθητική ενέργεια μέσω μιας ιστοσελίδας, η intros.gr μπορεί να σας προσφέρει τις λύσεις! Και η δική σας ιδέα μπορεί να γίνει ιστοσελίδαΖητήστε μας προσφορά σήμερα κιόλας!