Καλέστε μας στο: 210 7010075

Ανάπτυξη της ιστοσελίδας Amita FunClub για τα παιδιά

Ανάπτυξη της ιστοσελίδας Amita FunClub για τα παιδιά

Το 2011, η Amita αποφάσισε να προωθήσει τους χυμούς της, Amita Fun, σε μικρότερες ηλικίες. Συζητώντας με την διαφημιστική εταιρεία Wunderman, κατέληξαν στο να προωθήσουν τους χυμούς, μέσω ενός τμήματος της ιστοσελίδας της Amita, ειδικά για μικρά παιδιά.  Την ανάπτυξη αυτού του τμήματος και την ενσωμάτωσή του στην υπάρχουσα ιστοσελίδα την ανάθεσαν στηνintros.gr.

Η intros.gr έφτιαξε μία flash ιστοσελίδα, όπου τα παιδιά μπορούσαν να εγγραφούν δίνοντας τα στοιχεία τους, και εξασφαλίζοντας και την γονική συναίνεση, να παραλάβουν μία κάρτα μέλους.  Αυτή η κάρτα τους εξασφάλιζε εκπτώσεις σε διάφορες εταιρείες, όπως βιβλιοπωλεία, κέντρα πληροφορικής για παιδιά κ.α. . Επίσης μέσα στο τμήμα των μελών οι μικροί φίλοι της Amita μπορούσαν να παίξουν παιχνίδια, ή να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς που μπορεί να τους εξασφάλιζαν επιπλέον δώρα.

Αν η διαδικτυακή σας παρουσία σας ικανοποιεί απόλυτα αλλά θέλετε να δημιουργήσετε μία προωθητική ενέργεια μέσω μιας ιστοσελίδας, η intros.gr μπορεί να σας προσφέρει τις λύσεις! Και η δική σας ιδέα μπορεί να γίνει ιστοσελίδαΖητήστε μας προσφορά σήμερα κιόλας!