Καλέστε μας στο: 210 7010075

Ανάπτυξη Ιστοσελίδας για την Thodoros Terzopoulos - ATTIS

Ανάπτυξη Ιστοσελίδας για την Thodoros Terzopoulos - ATTIS

Το Θέατρο ΑΤΤΙΣ, δημιουργήθηκε από τον Θεόδωρο Τερζόπουλο, το 1985 στους Δελφούς, με βασικό στόχο την έρευνα της αρχαίας ελληνικής τραγωδίας και της παγκόσμιας δραματουργίας.

Στην πολύχρονη λειτουργία του, έχει παρουσιάσει πολυάριθμες παραστάσεις, και συνεργάζεται με διάφορα διεθνή φεστιβάλ ώς συμπαραγωγός παραστάσεων. Διοργανώνει επίσης θεατρικά εργαστήρια και συμπόσια.

Για το αποτέλεσμα της ιστοσελίδας του θεάτρου, συνεργαστήκαμε με την εταιρεία busybuilding που ανέλαβε τον σχεδιασμό της, και καταφέραμε να προσφέρουμε μία δυναμική ιστοσελίδα, με την χρήση  Joomla CMS, κάνοντας προσαρμοσμένη προτυποποίηση, ώστε να έχουμε το αισθητικό αποτέλεσμα που ο σχεδιασμός απαιτούσε.

Στην intros.gr είμαστε περίφανοι για την ιστοσελίδα της εταιρείας ΑΤΤΙΣ  Θ. Τερζόπουλος.

Φιλοσοφία της  intros.gr είναι,  ότι μία σχεδιαστικά εκλυστική και λειτουργικά σωστή ιστοσελίδα μπορεί να σας βοηθήσει βρείτε τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που αναζητάτε, να ανοίξετε ένα παράθυρο στον κόσμο,και τελικά να προωθήσετε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Μην καθυστερείτε λοιπόν, και ζητήστε μας προσφορά για την δημιουργία ή την βελτίωση της δικής σας διαδικτυακής εικόνας και παρουσίας.