Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδίαση & Ανάπτυξη Ιστοσελίδας GCM-ΑΦΟΙ ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

Σχεδίαση & Ανάπτυξη Ιστοσελίδας GCM-ΑΦΟΙ ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΥ & ΣΙΑ ΟΕ

 Η GCM - ΑΦΟΙ ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στον τομέα της εισαγωγής, εμπορίας και τοποθέτησης ξύλινων παρκέτων, πατωμάτων laminate, παρκέ & δαπέδων εξωτερικών χώρων deck. Σκοπός της εταιρείας είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη. Οι επαγγελματίες που την απαρτίζουν διαθέτουν πολυετή εμπειρία στο χώρο του ξύλου και του δαπέδου.

Τον ίδιο επαγγελματισμό και εμπειρία αναζητούσαν και στους ανθρώπους που θα σχεδίαζαν και θα υλοποιούσαν την ιστοσελίδα τους.  Στην intros.gr σχεδιάσαμε μία δυναμική ιστοσελίδα με δυνατότητα να δεί ο χρήστης εύκολα τα προϊόντα, αναλυτικά με τις προδιαγραφές τους και τις υπηρεσίες της εταιρείας. Επίσης προσθέσαμε και ένα τμήμα με Υποστηρικτικές Οδηγίες τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για τους ερασιτέχνες. Την σχεδιαστική αυτή μορφή την αναπτύξαμε με την χρήση  Joomla CMS και K2, κάνοντας προσαρμοσμένη παρουσίαση και προτυποποίηση ειδικά για την εταιρεία "GCM - ΑΦΟΙ ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε.".

Φιλοσοφία της  intros.gr είναι,  ότι μία σχεδιαστικά εκλυστική και λειτουργικά σωστή ιστοσελίδα μπορεί να σας βοηθήσει βρείτε τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που αναζητάτε, να ανοίξετε ένα παράθυρο στον κόσμο,και τελικά να προωθήσετε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Μήν καθυστερείτε λοιπόν, και ζητήστε μας προσφορά για την δημιουργία ή την βελτίωση της δικής σας διαδικτυακής εικόνας και παρουσίας.