Καλέστε μας στο: 210 7010075

Ανάπτυξη & Υλοποίηση Ιστοσελίδας για την εταιρεία Simply Burgers

Ανάπτυξη & Υλοποίηση Ιστοσελίδας για την εταιρεία Simply Burgers

Δεν χρειάζονται συστάσεις για το πιο διαδεδομένο Burger της Αθήνας. Η αλυσίδα καταστημάτων Simlpy Burgers, αριθμεί 16 καταστήματα μόνο στην Αθήνα και αυξάνεται διαρκώς. Η εξαιρετική ποιότητα των υλικών και οι μοναδικές γεύσεις, τα έχουν κατατάξει στα must των απανταχού καλοφαγάδων.

Για τα Simply Burgers, στην intros.grδημιουργήσαμε μία custom δυναμική ιστοσελίδα  με δυναμικό menu και flash εφαρμογές, καθώς και custom flash mp3 player για τις ραδιοφωνικές διαφημίσεις της εταιρίας. Επιπλέον, ενσωματώσαμε μία εφαρμογή που μέσω του ‘Google maps’, εμφανίζονται τα καταστήματα με τις περιοχές που εξυπηρετούν, τα οποία εμφανίζονται και σε δυναμικό flash photo gallery.

Τέλος δημιουργήσαμε για όλους τους ενδιαφερόμενους, custom φόρμες για θέσεις εργασίας και franchising.

Η υλοποίηση της ιστοσελίδας βασίστηκε στην σχεδιαστική μορφή που δημιούργησε η busybuilding, βασικός συνεργάτης της intros.gr

Στην  intros.gr πιστεύουμε,  ότι μία σχεδιαστικά εκλυστική και λειτουργικά σωστή ιστοσελίδα μπορεί να σας βοηθήσει να απογειώσετε την επιχείρησή σας, και να σας προσφέρει τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που αναζητάτε. Μην καθυστερείτε λοιπόν, και ζητήστε μας προσφορά για την δημιουργία ή την βελτίωση της δικής σας διαδικτυακής εικόνας και παρουσίας.