Καλέστε μας στο: 210 7010075

Ανάπτυξη και Υλοποίηση Ιστοσελίδας για την εταιρεία Ezee Bikes

Ανάπτυξη και Υλοποίηση Ιστοσελίδας για την εταιρεία Ezee Bikes

Μια πρωτοποριακή εταιρία κατασκευής ηλεκτρικών hi end ποδηλάτων, με σεβασμό προς το περιβάλλον αλλά και αγάπη στο design και την ποιότητα η οποία  αντιπροσωπεύεται από το αντίστοιχα πρωτοποριακό και hi end site...! Στο site αυτό θα βρείτε εναλλακτικούς τρόπους μεταφοράς που θα σας δώσουν την δυνατότητα να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας με τον ποιό 'φυσικό' τρόπο.

Η ιστοσελίδα της Ezee είναι δυναμική, ευέλικτη, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, μεταφραστικό πρόγραμμα καθώς και την δυνατότητα online αγοράς μέσω του paypal. Επίσης ο χρήστης έχει την δυνατότητα να συγκρίνει τα άρθρα που αφορούν στην περιγραφή του κάθε ποδηλάτου, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Πρόκειται λοιπόν για  μία ιστοσελίδα-εργαλείο στην διάθεση της εταιρίας, το οποίο εγγυάται να προωθήσει την ανάπτυξή της, με την δύναμη του διαδικτύου και την συνδρομή της Intros.gr.

Η σχεδιαστική μορφή της ιστοσελίδας έγινε από την  busybuilding, μία εκ των βασικών συνεργατών της intros.gr.

Στην intros.gr, θεωρούμε κάθε ιστοσελίδα ως εργαλείο στην διάθεση των επιχειρηματιών, το οποίο θα προωθήσει την περαιτέρω ανάπτυξη της επιχείρησή τους. Γι' αυτό σας παροτρύνουμε να μην διστάσετε να ζητήσετε την προσφορά μας.