Καλέστε μας στο: 210 7010075

Ανάπτυξη & Υλοποίηση Ιστοσελίδας για τα Sunshine Vacation Clubs

Ανάπτυξη & Υλοποίηση Ιστοσελίδας για τα Sunshine Vacation Clubs

Το SUN SHINE VACATION CLUBS αποτελεί την απόλυτη τριλογία των καλοκαιρινών διακοπών και όχι μόνο… Τρία υπερπολυτελή ξενοδοχεία που θα ικανοποιήσουν και τις πιο υψηλές απαιτήσεις, τοποθετημένα ιδανικά, στα ομορφότερα ελληνικά νησιά της Ρόδου, της Κρήτης και της Κέρκυρας.

Για αυτό το μοναδικό συγκρότημα, στην intros.gr δημιουργήσαμε μία full flash ιστοσελίδα με δυναμικό background και αυτόματη προσαρμογή στο μέγεθος του εκάστοτε  browser την στιγμή της πλοήγησης.

Με άλλα λόγια συμπτήξαμε  ιδανικά τρία διαφορετικά site σε ένα, συμπεριλαμβάνοντας πλούσιο φωτογραφικό υλικό και με την δυνατότητα online κρατήσεων για όλους τους επισκέπτες. 
σας το παρουσιάζουμε…

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας έγινε την Salt & Pepper, βασικό συνεργάτη της intros.gr.

Φιλοσοφία της  intros.gr είναι,  ότι μία σχεδιαστικά εκλυστική και λειτουργικά σωστή ιστοσελίδα μπορεί να σας βοηθήσει βρείτε τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που αναζητάτε, ειδικότερα στον τομέα του τουρισμού, όπου το κοινό στο οποίο απευθύνεστε είναι από όλο τον κόσμο. Μήν καθυστερείτε λοιπόν, και ζητήστε μας προσφορά για την δημιουργία ή την βελτίωση της δικής σας διαδικτυακής εικόνας και παρουσίας.