Καλέστε μας στο: 210 7010075

Ανάπτυξη και Υλοποίηση Ιστοσελίδας για την εταιρεία Mipeco

Ανάπτυξη και Υλοποίηση Ιστοσελίδας για την εταιρεία Mipeco

Η εταιρεία MIPECO (μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία) δραστηριοποιείται για περισσότερο από 22 χρόνια στο χώρο των προηγμένων δομικών υλικών και υπό την διεύθυνση της ιδιοκτήτριά της, κυρίας Ειρήνης Τσιάκκα, έχει καταφέρει σήμερα, να κατέχει κυρίαρχη θέση. Με απόλυτα καταρτισμένο τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό αλλά και με σημαντικές στρατηγικές συνεργασίες, πραγματοποιεί τη δέσμευσή της αλλά και το όραμα της ιδρυτού της, για παροχή καινοτόμων τεχνικών λύσεων που συνδυάζουν και φέρνουν σε ισορροπία τη βέλτιστη απόδοση, την αξιοπιστία, την οικονομία, την πρωτοτυπία και την αισθητική.

Η intros.gr δημιούργησε για αυτή την εταιρία μία δυναμική ιστοσελίδα με πολυάριθμες κατηγορίες-υποκατηγορίες περιεχομένων, πλούσιο φωτογραφικό υλικό, τρέχοντα νέα και άλλα πολλά, βασισμένη στον σχεδιασμό της  Salt & Pepper, ενός εκ των βασικών συνεργατών της.

Φιλοσοφία της  intros.gr είναι,  ότι μία σχεδιαστικά εκλυστική και λειτουργικά σωστή ιστοσελίδα μπορεί να σας βοηθήσει βρείτε τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που αναζητάτε. Μήν καθυστερείτε λοιπόν, και ζητήστε μας προσφορά για την δημιουργία ή την βελτίωση της δικής σας διαδικτυακής εικόνας και παρουσίας.