Καλέστε μας στο: 210 7010075

Ανάπτυξη & Υλοποίηση Ιστοσελίδας για τον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναϊς

Ανάπτυξη & Υλοποίηση Ιστοσελίδας για τον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναϊς

Με έμφαση στην πολυτέλεια και στην εφαρμογή της τέχνης στην καθημερινότητα, το ATHINAIS TOWER LOFTS είναι ένα νέο ορόσημο της Αθήνας, ανατρέποντας όλα τα στερεότυπα και τα δεδομένα του κατοικείν και αντανακλώντας μια νέα κοινωνική πραγματικότητα. Αυτό που προτείνει είναι κάτι παραπάνω από καινοτόμο. Είναι συνειδητά πρωτοποριακό. Διατυπώνει θέσεις πέρα από τα συνθήματα της τεχνολογίας και της αισθητικής, αναθεωρώντας εντελώς τον τρόπο που κατανοούμε την κατοικία. Αν η αστική πολυκατοικία των πρώτων μεταπολεμικών δεκαετιών απαντούσε στα αιτήματα της εποχής, σήμερα, 50 χρόνια μετά, οι ανάγκες και οι επιθυμίες έχουν αλλάξει δραματικά.

Οι ιδρυτές του ATHINAIS TOWER LOFTS, Μαριλένα Μαμιδάκη – Κοκκινέα και Νάσος Κοκκινέας, έχοντας τεράστια εμπειρία, τόσο στον ξενοδοχειακό χώρο, όσο και στον χώρο του πολιτισμού, δημιουργούν ένα πρωτόγνωρο περιβάλλον με δυνατότητες παροχής υπηρεσιών, αδιανόητες μέχρι σήμερα στον σύγχρονο Αθηναίο.

Για τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας τους απευθύνθηκαν στην Salt & Pepper και αυτή με την σειρά της εμπιστεύθυκε την intros.gr, η οποία, σας παρουσιάζει την ιστοσελίδα που υλοποίησε για την Αθηναίδα, του ομίλου Μαμιδάκη. Ένα σύγχρονο πολιτιστικό κέντρο και ταυτόχρονα μία περιήγηση στην κομψότητα της σύγχρονης αρχιτεκτονικής.

Στο δυναμικό αυτό site θα βρείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό με χρήση flash animation για την καλύτερη δυνατή απόδοση της εικόνας, μία εύχρηστη φόρμα επικοινωνίας, δύο γλώσσες απόδοσης και πολλά άλλα…

Φιλοσοφία της  intros.gr είναι,  ότι μία σχεδιαστικά εκλυστική και λειτουργικά σωστή ιστοσελίδα μπορεί να σας βοηθήσει να απογειώσετε την ιδέα σας, να σας ανοίξει ένα παράθυρο σε όλο το κόσμο και να σας προσφέρει τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που αναζητάτε. Μήν καθυστερείτε λοιπόν, και ζητήστε μας προσφορά για την δημιουργία ή την βελτίωση της δικής σας διαδικτυακής εικόνας και παρουσίας.