Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Ιστοσελίδας για την Simitzis Real Estate V1 2008

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Ιστοσελίδας για την Simitzis Real Estate V1 2008

Εάν έχετε ονειρευτεί ένα εξοχικό η μια μόνιμη κατοικία στο πανέμορφο νησί της  Πάρου, η intrοs.gr σας δίνει την απάντηση.

Tο μεσιτικό γραφείο Simitzis Real Estate, μπορεί να σας προσφέρει της καλύτερες προτάσεις της κτηματομεσιτικής αγοράς στο νησί της Πάρου.

Αυτό θέλησε να αντικατοπτρίζεται και στην ιστοσελίδα της. Για να το πετύχει απευθύνθηκε στην intros.gr. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μία δυναμική ιστοσελίδα που σχεδιάσαμε και δημιουργήσαμε, η οποία δεν είναι τίποτα άλλο, από μία μηχανή αναζήτησης των καλύτερων προτάσεων που έχει να σας προσφέρει το νησί.

Με την εύχρηστη φόρμα επικοινωνίας και αναζήτησης που προσθέσαμε, με την χρήση του Realty manager system, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και 2 γλώσσες γραφής, θα γίνει ο ιδανικός μεσίτης στα χέρια σας.

Φιλοσοφία της  intros.gr είναι  ότι μία σχεδιαστικά εκλυστική και λειτουργικά σωστή ιστοσελίδα μπορεί να σας βοηθήσει να απογειώσετε την ιδέα σας και να σας προσφέρει τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που αναζητάτε. Μήν καθυστερείτε λοιπόν, και ζητήστε μας προσφορά για την δημιουργία ή την βελτίωση της δικής σας διαδικτυακής εικόνας και παρουσίας.