Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Ιστοσελίδας του greeceferryticket.com

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Ιστοσελίδας του greeceferryticket.com

Τον Ιούνιο του 2014, η intros.gr προχώρησε σε συμφωνία συνεργασίας με τον κύριο Σταύρο Σαλαμάνο, ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας Salina Travel LTD

Το Salina Travel LTD είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία στην Αθήνα. Με την 25ετή εμπειρία του προσφέρει ολοκληρωμένες ταξιδιωτικές υπηρεσίες. Για το λόγο αυτό η εταιρεία έχει δημιουργήσει ξεχωριστές ιστοσελίδες για τις υπηρεσίες που παρέχει. Αναλυτικότερα, κατέχει ιστοσελίδες που μέσα από αυτές μπορείς να κάνεις κράτηση για:

  • ακτοπλοϊκά εισιτήρια
  • αεροπορικά εισιτήρια
  • ξενοδοχεία – δωμάτια
  • αυτοκίνητα

Η εταιρείας μας ξεκίνησε την συνεργασία της με το Salina Travel LTD με την αναβάθμιση, βελτιστοποίηση και φιλοξενία του greeceferryticket.com

Το greeceferryticket.com είναι μία ιστοσελίδα που παρέχει στους χρήστες του αναλυτικές πληροφορίες για ακτοπλοϊκές εταιρίες και δρομολόγια. Δίνει επίσης την δυνατότητα έκδοσης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων Online.

Συνοπτικά, το project αφορούσε την μεταφορά των δεδομένων (Data Migration) από μία εγκατάσταση Joomla σε μία άλλη, με ταυτόχρονο upgrade στην τελευταία stable έκδοση, χρησιμοποίηση του K2 component για την εμφάνιση των σελίδων και βελτιστοποίηση του πηγαίου κώδικα για την άρτια εμφάνιση των σελίδων στις μηχανές αναζήτησης.

Αναλυτικότερα η πρόταση της intros.gr, η οποία και υλοποιήθηκε ήταν να προστεθούν τo Κ2 component και το K2 responsive scroller, καθώς και custom modules, ώστε να διευκολυνθεί η περιήγηση των χρηστών στην ιστοσελίδα και η αναζήτηση πληροφοριών από τους χρήστες.

Τέλος, έγινε προσθήκη στο Menu του blog section, για αύξηση των επιμέρους σελίδων καθώς και για γενικότερους σκοπούς S.E.O.

Η παραπάνω αλλαγές έγιναν χωρίς την αλλαγή της σχεδιαστικής εικόνας της ιστοσελίδας.