Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Ιστοσελίδας wraasfalisis.gr

Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Ιστοσελίδας wraasfalisis.gr

Με δεδομένη την μακροχρόνια ομαλή συνεργασία μας, ο επικεφαλής της Nextdeal.gr, κύριος Κωστής Σπύρου, στράφηκε στην intros.gr για να πραγματοποιήσει το καινούργιο εγχείρημα, την “Ώρα Ασφάλισης” 

Η "Ώρα Ασφάλισης" είναι μία τηλεοπτική εκμπομπή, που προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 20:20 μέσα από την συχνότητα του EXTRA Channel.

Οι συντελεστές της εκπομπής θέλησαν να δημιουργήσουν μία ιστοσελίδα, όπου ο κάθε χρήστης θα μπορεί εύκολα να παρακολουθήσει την τρέχουσα εκπομπή από τον υπολογιστή του, την ώρα που τον βολεύει. Επίσης η ιστοσελίδα δίνει την δυνατότητα στους χρήστες να ανατρέχουν στο αρχείο εκπομπών. Σύντομα θα παρέχεται και η δυνατότητα απ' ευθείας παρακολούθησης. (live streaming). 

Για να το πετύχουμε, στην intros.gr σχεδιάσαμε μία ιστοσελίδα απλή ως προς την μορφή της και φιλική στο χρήστη ώς προς την πλοήγηση σε αυτή, με γνώμονα τις ανάγκες και τις συνήθειες του. Την δημιουργήσαμε σε Joomla, ενσωματώνοντας τo Κ2 component και το K2 responsive scroller , καθώς και custom modules, τα οποία προσφέρουν την δυνατότητα παρακολούθησης των εκπομπών. 

Μία ακόμα σχεδιαστική ιδέα που υλοποιήσαμε στην ιστοσελίδα ήταν να δώσουμε την ευκαιρία στους χρήστες της «Ώρα Ασφάλισης» να έχουν πρόσβαση σε χρήσιμες οπτικοποιημένες (video) πληροφορίες από την ιστοσελίδα nextdeal.gr, την μεγαλύτερη διαδικτυακή πύλη για την Ασφάλιση. Η ιδέα έγινε πραγματικότητα με την προσθήκη εξειδικευμένων (custom) modules, τα οποία μεταφέρουν τις πληροφορίες και τα videos απο το nextdeal.gr. Αυτά τα modules χρησιμοποιήθηκαν, επίσης, για την βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης (S.E.O optimization).