Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδιασμός, responsive design & υλοποίηση ιστοσελίδας για την callcenteronline.net

Σχεδιασμός, responsive design & υλοποίηση ιστοσελίδας για την callcenteronline.net

Τον Δεκέμβριο του 2014, intros.gr προχώρησε σε συνεργασία με την εταιρεία Nomad Ε.Π.Ε., για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της ιστοσελίδας, για την πλατφόρμα επικοινωνίας, που ανέπτυξε η εταιρεία με το όνομα «Call Center OnLine”.

Το έργο που ανέλαβε η intros.gr, προέβλεπε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της ιστοσελίδας, ενσωματώνοντας στρατηγικές internet marketing.

Στον σχεδιασμό, η intros.gr, χρησιμοποίησε το K2 responsive scroller, δίνοντας, αφενός με μία ματιά τα πλεονεκτήματα της χρήσης της πλατφόρμας και αφετέρου την δυνατότητα σε κάθε χρήστη να κάνει χρήση ενός demo πριν αποφασίσει να προχωρήσει στην αγορά των πακέτων της.

Η ιστοσελίδα είναι σχεδιασμένη με τις αρχές του responsive design, αξιοποιώντας ταυτόχρονα τα χρώματα και τα λογότυπα της εταιρείας.

Παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα αγοράς κάποιου πακέτου επικοινωνίας από όλες τις επιμέρους σελίδες της ιστοσελίδας, κάνοντας διασύνδεση με e-banking για απευθείας συναλλαγές των χρηστών.

Επίσης, επιτύχαμε την βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης τόσο στην υλοποίηση της ιστοσελίδας όσο και στα κείμενα τα οποία ανέλαβε κειμενογράφος συνεργάτης της intros.gr. Τα κείμενα είναι γραμμένα με τρόπο τέτοιο ώστε να δίνουν αναλυτικές πληροφορίες στον κάθε ενδιαφερόμενο, προβάλλοντας σωστά τους τίτλους, τις λέξεις κλειδιά, στοιχεία τα οποία οι μηχανές αναζητούν για την καλύτερη αξιολόγηση της ιστοσελίδας.

Τέλος, για την ανάπτυξη της ιστοσελίδας, χρησιμοποιήσαμε την τελευταία stable έκδοση του Joomla 3.3.