Καλέστε μας στο: 210 7010075

Επανασχεδιασμός - Ανάπτυξη ιστοσελίδας - Training Factory

Επανασχεδιασμός - Ανάπτυξη ιστοσελίδας - Training Factory

Το Training Factory, είναι ένας μοντέρνος, μοναδικός χώρος χορού, άθλησης και πολεμικών τεχνών.

Ένας χώρος μοντέρνος, φτιαγμένος με μεράκι από τους ανθρώπους που η φιλοσοφία τους είναι, να μπορεί να ακολουθεί ο καθένας το δικό του πρόγραμμα σύμφωνα με όσα του υπαγορεύει το σώμα του.

Γι’ αυτή την πολύ ιδιαίτερη σχολή χορού και άθλησης, η intros.gr ανέλαβε τον επανασχεδιασμό και την υλοποίηση της καινούργιας σχεδιαστικής απεικόνισης της ιστοσελίδας τους. Ο σχεδιασμός έγινε βάσει των αρχών του Responsive Design, ώστε η πλοήγηση στην ιστοσελίδα να είναι εξίσου εύχρηστη και ελκυστική, ανεξάρτητα από την συσκευή που χρησιμοποιούν οι χρήστες. Εφαρμόστηκαν επίσης, και όλες οι σχεδιαστικές τεχνικές που θα βοηθήσουν στην βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης.

Το κυρίαρχο στοιχείο στην κεντρική σελίδα είναι ένα ολιγόλεπτο video με συνεχή αναπαραγωγή, που έχουν φτιάξει οι άνθρωποι του Training Factory, και αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την φιλοσοφία της λειτουργίας του. Επίσης φροντίσαμε να παρουσιάσουμε με μοντέρνο τρόπο, κάνοντας χρήση εικονιδίων, τα προγράμματα που προσφέρει το Training Factory. Φροντίσαμε να υπάρχουν, εκτός από μια περιγραφή του χώρου, και τα βιογραφικά των εκπαιδευτών του. Μια μεγάλη συλλογή φωτογραφιών, κατηγοριοποιημένων σύμφωνα με τα προγράμματα που προσφέρει η σχολή, είναι διαθέσιμη για ακόμα καλύτερη αντίληψη του χώρου, και των υπηρεσιών που προσφέρει.

Τέλος ενσωματώσαμε και το blog section, όπου μπορείτε να βρείτε ενδιαφέροντα άρθρα που επιμελούνται οι υπεύθυνοι της σχολής.

Για να τα πετύχουμε όλα αυτά χρησιμοποιήσαμε Joomla, με όλα τα επιμέρους εργαλεία που μας προσφέρει όπως το K2 component, και το K2 responsive scroller.

Ο σωστός σχεδιασμός και η ανάπτυξη της ιστοσελίδας της κάθε εταιρείας επιτυγχάνεται με την σωστή γνώση του αντικειμένου και την εμπειρία.  

Στην intros.gr διαθέτουμε τόσο την γνώση και την εμπειρία, όσο και το μεράκι να σας προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για κάθε σας απαίτηση. Μην διστάσετε να ζητήσετε προσφορά για τις δικές σας ανάγκες ή να επικοινωνήσετε μαζί μας αν υπάρχουν απορίες για να λύσουμε.