Καλέστε μας στο: 210 7010075

Επανασχεδιασμός - ανάπτυξη ιστοσελίδας - S.E.O. για το Barbarossa

Επανασχεδιασμός - ανάπτυξη ιστοσελίδας - S.E.O. για το Barbarossa

Η εμπιστοσύνη του κυρίου Ευγένιου Χαμηλοθώρη, managing director του Barbarossa Paros, αντικατοπτρίζεται στην πολύχρονη συνεργασία μας, η οποία συνεχίζεται και φέτος με την αισθητική ανανέωση και τεχνική αναβάθμιση της ιστοσελίδας του.

Παραμένοντας πιστοί στην μέχρι τώρα φιλοσοφία της εταιρείας, διατηρήσαμε την βασική δομή, δίνοντας κάποιες πληροφορίες για το εστιατόριο/bar/cafe Barbarossa Paros.

Με ανανεωμένη εμφάνιση, σε μορφή scrolling site, παρουσιάζουμε τα μενού καθώς και τις λίστες των κρασιών και cocktails του bar, και τις ποικιλίες καφέ, αναψυκτικών και χυμών που προσφέρει το café. Η καινούργια ιστοσελίδα βασίστηκε στις αρχές του Responsive Design, ώστε να είναι το ίδιο εύκολη η πλοήγησή της ανεξάρτητα από το μέσω που χρησιμοποιούν οι χρήστες για την προβολή της.

Τέλος, εμπλουτίσαμε το φωτογραφικό αρχείο της επιχείρησης με πληθώρα φωτογραφιών των δραστηριοτήτων της (εστιατόριο, bar, café, event planning).

Τεχνικά, χρησιμοποιήσαμε την τελευταία έκδοση Joomla, με όλα τα βασικά του στοιχεία όπως το K2 component, και το K2 responsive scroller, δημιουργώντας εξατομικευμένα πρόσθετα όπου αυτό ήταν απαραίτητο.

Σχεδιαστικά και τεχνικά, στην ιστοσελίδα εφαρμόστηκαν όλες οι τεχνικές για την βελτιστοποίησή της στις μηχανές αναζήτησης. Επίσης, η intros.gr ανέλαβε συμβουλευτικό χαρακτήρα ώστε και τα κείμενα της ιστοσελίδας να είναι διαμορφωμένα με τέτοιον τρόπο ώστε να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή αξιολόγηση από τις μηχανές αναζήτησης.

Στην intros.gr πιστεύουμε ότι η ανανέωση της ιστοσελίδας σας, είναι απαραίτητη για να παραμένετε στην συνείδηση των πελατών σας, φρέσκιοι και επίκαιροι. Γι’ αυτό μην διστάσετε να ζητήσετε προσφορά για την ανανέωση και της δικής σας ιστοσελίδας, ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν απορίες σας.