Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδιασμός Ανάπτυξη & Υλοποίηση Ιστοσελίδας για το άγαλμα του Μιλτιάδη

Σχεδιασμός Ανάπτυξη & Υλοποίηση Ιστοσελίδας για το άγαλμα του Μιλτιάδη

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 10 χρόνων από τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος του Μιλτιάδη στον Μαραθώνα Αττικής, δωρεά του εκδότη κυρίου Ε. Σπύρου.

Η intros.gr προχώρησε στην δημιουργία μιας ιστοσελίδας αφιερωμένης στον στρατηγό Μιλτιάδη, τον Μαραθώνα και φυσικά το άγαλμα.

Η intros.gr ανταποκρινόμενη στο αίτημα, σχεδιάσε και υλοποίησε μια πλήρως responsive ιστοσελίδα, σε Joomla 3.4, ενσωματώνοντας ένα εκτεταμένο photo gallery και από τον Μαραθώνα, από τους διάφορους αγώνες και τα νέα για αυτούς.

 Το άγαλμα, που φιλοτεχνήθηκε από τον τον κ. Α. Νταγιαδάκη, γνωστό γλύπτη, είναι δωρεά του κ. Ευάγγελου Σπύρου, εκδότη και ιδρυτή της διαδικτυακής πύλης nextdeal.gr, και των ιστοσελίδων Παιδικός σταθμός για γονείς (psgg.gr), Ώρα ασφάλισης, και Ασφαλιστικό Ναι. Θέλοντας να συμβάλλει στην διάδοση και προβολή τόσο του Μαραθώνα όσο και των διάφορων μαραθωνίων δρόμων που οργανώνονται σε όλο τον κόσμο, μας ζήτησε να φτιάξουμε την ιστοσελίδα με την ιστορία του στρατηγού Μιλτιάδη, των μαραθωνίων αγώνων ως ολυμπιακών αγώνων καθώς και την προβολή των γνωστότερων μαραθωνίων παγκοσμίως.

 Η φιλοσοφία της intros.gr είναι να βοηθά με τις υπηρεσίες της τόσο στην επιχειρηματική δραστηριότητα των πελατών της, όσο και στην διάδοση γνώσης και πληροφορίας, σε όλο τον κόσμο.  Μην διστάζετε λοιπόν να ζητήσετε προσφορά για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση και της δικής σας ιδέας. Αν πάλι, αναζητάτε περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας τις προσφέρουμε και να λύσουμε τις τυχόν απορίες σας.