Καλέστε μας στο: 210 7010075

Επανασχεδιασμός - ανάπτυξη ιστοσελίδας - S.E.O. & CMS Upgrade για το Paradise Park

Επανασχεδιασμός - ανάπτυξη ιστοσελίδας - S.E.O. & CMS Upgrade για το Paradise Park

Η intros.gr επανασχεδίασε, βάσει των αρχών του internet marketing, ανέπτυξε, βελτιστοποίησε, και φιλοξενεί την ιστοσελίδα του Paradise Park.

Η καινούργια ιστοσελίδα βασίστηκε στις αρχές του Responsive Design, ώστε να είναι το ίδιο εύκολη η πλοήγησή της ανεξάρτητα από το μέσο που χρησιμοποιούν οι χρήστες για την προβολή της.

Τεχνικά, χρησιμοποιήσαμε την τελευταία έκδοση του Joomla CMS, με όλα τα βασικά του στοιχεία όπως το K2 component, και το K2 responsive scroller, δημιουργώντας εξατομικευμένα πρόσθετα (plug-ins) όπου αυτό ήταν απαραίτητο.

Σχεδιαστικά και τεχνικά, στην ιστοσελίδα εφαρμόστηκαν όλες οι τεχνικές για την βελτιστοποίησή της στις μηχανές αναζήτησης. Επίσης, η intros.gr ανέλαβε συμβουλευτικό χαρακτήρα ώστε η δομή και τα κείμενα της ιστοσελίδας να είναι διαμορφωμένα με τέτοιον τρόπο ώστε να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή αξιολόγηση από τις μηχανές αναζήτησης.

Με τις αλλαγές, τις οποίες κάναμε, πετύχαμε κατ’ αρχήν να βρίσκεται το Paradise Park πρώτες θέσεις των αναζητήσεων των χρηστών και ταυτόχρονα διατηρούμε τον χρήστη στην ιστοσελίδα. 

Πλέον οι χρήστες που επισκέπτονται την ιστοσελίδα δεν την εγκαταλείπουν απογοητευμένοι από την δυσκολία να βρουν αυτό που χρειάζονται (βασισμένο στα αναλυτικά στατιστικά στοιχεία που μας δίνει το Google Analytics σχετικά με το Bounce Rate κ.α.).

 

stats paradise oktoberΣτατιστικά επισκεψημότητας Οκτωβρίου (ο πρώτος μήνας που βγήκε Live)

Οι οργανικές αναζητήσεις ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας (περισσότερες από 4.000) και ήταν ο καταλυτικός παράγοντας της επιτυχίας, αλλά και ταυτόχρονης απόδειξης της αποτελεσματικότητας των τεχνικών βελτιστοποίησης που ακολουθούμε.

Τέλος, εμπλουτίσαμε το φωτογραφικό αρχείο της επιχείρησης με πληθώρα φωτογραφιών των δραστηριοτήτων της σχεδόν σε όλα τα επιμέρους σημεία(Τουρνουά, Ακαδημίες, Βιωματικό Πάρκο, Parties).

Στην intros.gr πιστεύουμε ότι η ανανέωση της ιστοσελίδας σας, είναι απαραίτητη για να παραμένετε στην συνείδηση των πελατών σας, φρέσκιοι και επίκαιροι. Γι’ αυτό μην διστάσετε να ζητήσετε προσφορά για την ανανέωση και της δικής σας ιστοσελίδας, ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν απορίες σας.