Καλέστε μας στο: 210 7010075

Επανασχεδιασμός - ανάπτυξη ιστοσελίδας - S.E.O. για την "Mipeco.gr"

Επανασχεδιασμός - ανάπτυξη ιστοσελίδας - S.E.O. για την "Mipeco.gr"

Η MIPECO Μ.Ε.Π.Ε, έπειτα απο πολλά χρόνια συνεργασίας με την Ιntros.gr, η οποία εκπροσωπείτε απο την Κα Ειρήνη Τσιάκκα, μας ανέθεσε τον επανασχεδιασμό και την υλοποίηση του νέου website της εταιρείας,

Η Ιntros.gr επανασχεδίασε, βάσει των αρχών του internet marketing, ανέπτυξε, βελτιστοποίησε, και φιλοξενεί την ιστοσελίδα της Mipeco.

Η νέα ιστοσελίδα βασίστηκε στις αρχές του Responsive Design, ώστε να είναι το ίδιο εύκολη η πλοήγησή της ανεξάρτητα από το μέσο (T.V., Οθόνη, Tablet, Smartphone) που χρησιμοποιούν οι χρήστες για την προβολή της.

Τεχνικά, χρησιμοποιήσαμε την τελευταία έκδοση του Joomla CMS, με όλα τα βασικά του στοιχεία όπως το K2 component, δημιουργώντας παράληλλα εξατομικευμένα πρόσθετα (plug-ins) όπου αυτό ήταν απαραίτητο.

Σχεδιαστικά και τεχνικά, στην ιστοσελίδα εφαρμόστηκαν όλες οι τεχνικές για την βελτιστοποίησή της στις μηχανές αναζήτησης και η δημιουργία custom templates.

Ολοκληρώνοντας, η Ιntros.gr ανέλαβε συμβουλευτικό χαρακτήρα ώστε η δομή και τα κείμενα της ιστοσελίδας να είναι διαμορφωμένα με τέτοιον τρόπο ώστε να πετύχουμε την καλύτερη δυνατή αξιολόγηση από τις μηχανές αναζήτησης.

 

Στην Ιntros.gr πιστεύουμε ότι η ανανέωση της ιστοσελίδας σας, είναι απαραίτητη για να παραμένετε στην συνείδηση των πελατών σας, φρέσκιοι και επίκαιροι. Γι’ αυτό μην διστάσετε να ζητήσετε προσφορά για την ανανέωση και της δικής σας ιστοσελίδας, ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν απορίες σας.