Καλέστε μας στο: 210 7010075

Επανασχεδιασμός - ανάπτυξη ιστοσελίδας - S.E.O. για την "Protex.gr"

Επανασχεδιασμός - ανάπτυξη ιστοσελίδας - S.E.O. για την "Protex.gr"

Η intros.gr επανασχεδίασε, βάσει των αρχών του internet marketing, ανέπτυξε, βελτιστοποίησε, και φιλοξενεί την ιστοσελίδα της Protex Hellas.

Η Protex Hellas, μια εταιρία που παράγει προστατευτικά κάγκελα για παιδία, αποφάσισε να εμπιστευτεί την intros.gr για τον επανασχεδιασμό και την ανάπτυξη και της εταιρικής ιστοσελίδας της, μετά από σύσταση ενός συνεργάτη μας.

Αρχικά προχωρήσαμε στον σχεδιασμό της ιστοσελίδας όπου εφαρμόστηκαν όλες οι τεχνικές του Responsive Design, για να είναι η πρόσβαση στην ιστοσελίδα ιδανική, ανεξάρτητα από το μέσον το οποίο χρησιμοποιεί ο κάθε χρήστης για να την επισκεφθεί.

Τεχνικά, χρησιμοποιήσαμε την τελευταία έκδοση του Joomla CMS, με όλα τα βασικά του στοιχεία όπως το K2 component, δημιουργώντας παράλληλα εξατομικευμένα πρόσθετα (plug-ins) όπου αυτό ήταν απαραίτητο.

Φροντίσαμε για την σωστή και φιλική προς τον χρήστη πλοήγηση, ώστε να είναι απλό στον κάθε ένα από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας να βρει την περίπτωση που τον αφορά. Συνδυαστικά εμπλουτίσαμε και το βασικό μενού με όλες τις περιπτώσεις εφαρμογής του προϊόντος (γωνία, καμπύλη, μάρμαρο) για να είναι ξεκάθαρο σε ποιον απευθύνεται η κάθε κατηγορία. Ταυτόχρονα, έχει πολύ φιλική αίσθηση στο mobile menu, όταν ο χρήστης πλοηγείται στην ιστοσελίδα με την χρήση mobile συσκευής.

Επιπροσθέτως, δημιουργήσαμε τμήμα στην ιστοσελίδα με τα νέα της εταιρείας, παρουσιάζοντας είτε τοποθετήσεις των προστατευτικών κάγκελων της Protex Hellas σε διάφορες περιοχές, είτε νέα και προσφορές της εταιρείας.

Στην Ιntros.gr πιστεύουμε ότι η ανανέωση της ιστοσελίδας σας, είναι απαραίτητη για να παραμένετε στην συνείδηση των πελατών σας, φρέσκοι και επίκαιροι. Γι’ αυτό μην διστάσετε να ζητήσετε προσφορά για την ανανέωση και της δικής σας ιστοσελίδας, ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν απορίες σας.