Καλέστε μας στο: 210 7010075

Ανάπτυξη & Υλοποίηση Ιστοσελίδας για την R&T Group

Ανάπτυξη & Υλοποίηση Ιστοσελίδας για την R&T Group

Η Intros.gr επιλέχθηκε για να αναπτύξει την διαδικτυακή παρουσία της εταιρείας R&T Group.

Η R&T Group, μια νέα και δυναμική ομάδα εξειδικευμένων ασφαλιστικών συμβούλων που λειτουργεί στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Πίστης, δημιουργήθηκε με βασικό σκοπό την αρτιότερη εξυπηρέτηση όλων εκείνων που αναζητούν ένα αξιόπιστο ασφαλιστικό πρόγραμμα, απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες αλλά και τις δυνατότητές τους.

Έτσι, αναγνωρίζοντας ότι το διαδίκτυο αποτελεί βασικό σημείο επαφής με τους πελάτες της, έθεσε ως πρωταρχικό στόχο να βελτιώσει την εμπειρία που θα έχει ο πελάτης επισκεπτόμενος την ιστοσελίδα της, και να διασφαλίσει ότι η ιστοσελίδα της θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των τωρινών και μελλοντικών πελατών της.

Η πρόκληση για μάς ήταν να χτίσουμε ένα λειτουργικό και εύκολο στην πλοήγηση website εξ αρχής, χρησιμοποιώντας την τελευταία έκδοση του Joomla CMS, και με συνεχείς επανελέγχους και διορθώσεις να συμβάλλουμε στην δημιουργία της εταιρικής εικόνας και της διαδικτυακής παρουσίας.

Σχεδιαστικά και τεχνικά, στην ιστοσελίδα εφαρμόστηκαν όλες οι τεχνικές για την βελτιστοποίησή της στις μηχανές αναζήτησης.

Το νέο website βασίστηκε στις αρχές του Responsive Design, ώστε να είναι το ίδιο εύκολη η πλοήγησή της ανεξάρτητα από το μέσο που χρησιμοποιούν οι χρήστες για την προβολή του.

Η intros.gr μπορεί να μετατρέψει κάθε επιχειρηματική σας ιδέα σε μιά σωστά σχεδιασμένη και απόλυτα λειτουργική ιστοσελίδα! Μην διστάσετε να μας ζητήσετε προσφορά για την διαδικτυακή σας παρουσία.