Καλέστε μας στο: 210 7010075

Ανάπτυξη & Υλοποίηση Ιστοσελίδας για την "Samouri.gr"

Ανάπτυξη & Υλοποίηση Ιστοσελίδας για την "Samouri.gr"

Η Intros.gr επιλέχθηκε, από τον κύριο Δημήτρη Διοματάρη, Διευθυντή Marketing της ΣΑΜΟΥΡΗ & ΣΙΑ Ε.Ε. , για να υλοποιήσει την διαδικτυακή παρουσία της εταιρείας.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά απο το 1974, προσφέροντας διάφορα προϊόντα οικιακής ζαχαροπλαστικής και όχι μόνο.

Στις αρχες του 2017, η Intros.gr σχεδίασε και ανέπτυξε την εταιρική ιστοσελίδα για την εταιρεία. Το νέο website βασίστηκε στις αρχές του Responsive Design, ώστε να είναι το ίδιο εύκολη η πλοήγησή της ανεξάρτητα από το μέσο που χρησιμοποιούν οι χρήστες για την προβολή του. Τεχνικά, χρησιμοποιήσαμε την τελευταία έκδοση του Joomla CMS, με όλα τα βασικά του στοιχεία όπως το K2 component και δημιουργώντας εξατομικευμένα πρόσθετα (plug-ins) όπου αυτό ήταν απαραίτητο. Σχεδιαστικά και τεχνικά, στην ιστοσελίδα εφαρμόστηκαν όλες οι τεχνικές για την βελτιστοποίησή της στις μηχανές αναζήτησης.

Έπειτα απο ένα εξάμηνο σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε μια στρατηγική για την επικοινωνία της εταιρείας στο διαδίκτυο με δημιουργία των σχετικών accounts - pages - channels. Ο βασικός σκοπός και στόχος μας ήταν η γνωστοποίηση της ψηφιακής παρουσίας της εταιρείας, που στην ουσία δεν υπήρχε, μέσα απο την παρουσίαση των προιόντων της είτε αυτόνομα είτε μέσα από σχετική συνταγή για την υλοποίηση (Βίντεο).

Η στρατηγική μας περιελάμβανε αντίστοιχη διαφήμιση στα κανάλια επικοινωνίας που δημιουργήσαμε, σε χρήστες που ενδιαφέρονταν για τα προιόντα και τις δραστηριότητες της εταιρείας.

Τα αποτελέσματα της επικοινωνίας ήταν εντυπωσίακα σχετικά με τα μεγέθη της διαφήμισης. Επιγραμματικά, οι επισκέπτες της ιστοσελίδας στο πρώτο επτάμηνο του 2018 ανήλθαν σε 72,525 βλέποντας 114,417 σελίδες.

Φιλοσοφία της intros.gr είναι ότι μία σχεδιαστικά εκλυστική και λειτουργικά σωστή ιστοσελίδα μπορεί να σας βοηθήσει να απογειώσετε την ιδέα σας και να σας προσφέρει τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που αναζητάτε. Μήν καθυστερείτε λοιπόν, και ζητήστε μας προσφορά για την δημιουργία ή την βελτίωση της δικής σας διαδικτυακής εικόνας και παρουσίας.