Καλέστε μας στο: 210 7010075

Ανάπτυξη & Υλοποίηση Ιστοσελίδας για το "AnamaDeco"

Ανάπτυξη & Υλοποίηση Ιστοσελίδας για το "AnamaDeco"

Η Intros.gr επιλέχθηκε, από τον κύριο Γιαμπάνη Κωνσταντίνο, για να υλοποιήσει την διαδικτυακή παρουσία της εταιρείας του.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά προσφέροντας μοναδικά σχέδια και τεχνοτροπίες στην κατασκευή ή και την ανακατασκευή χειροποίητων επίπλων.

Στις αρχες του 2020, η Intros.gr σχεδίασε και ανέπτυξε την εταιρική ιστοσελίδα για την εταιρεία. Το νέο website βασίστηκε στις αρχές του Responsive Design, ώστε να είναι το ίδιο εύκολη η πλοήγησή της ανεξάρτητα από το μέσο που χρησιμοποιούν οι χρήστες για την προβολή του. Τεχνικά, χρησιμοποιήσαμε την τελευταία έκδοση του Joomla CMS, με όλα τα βασικά του στοιχεία όπως το K2 component και δημιουργώντας εξατομικευμένα πρόσθετα (plug-ins) όπου αυτό ήταν απαραίτητο. Σχεδιαστικά και τεχνικά, στην ιστοσελίδα εφαρμόστηκαν όλες οι τεχνικές για την βελτιστοποίησή της στις μηχανές αναζήτησης.

Σχεδιαστικά ο creative director (Ανδρέας Μπούκας) που ανέλαβε την απεικόνιση της ψηφιακής ταυτότητας του Anamadeco.gr, σχεδίασε ένα website βασισμένο στην μαγική εικόνα, το τέλειο αποτέλεσμα που αποδίδει ο κατασκευαστής σε κάθε έπιπλο που δημιουργεί. 

Φιλοσοφία της intros.gr είναι ότι μία σχεδιαστικά εκλυστική και λειτουργικά σωστή ιστοσελίδα μπορεί να σας βοηθήσει να απογειώσετε την ιδέα σας και να σας προσφέρει τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που αναζητάτε. Μήν καθυστερείτε λοιπόν, και ζητήστε μας προσφορά για την δημιουργία ή την βελτίωση της δικής σας διαδικτυακής εικόνας και παρουσίας.