Καλέστε μας στο: 210 7010075

Ανάπτυξη & Υλοποίηση Ιστοσελίδας για την "orfanos packaging"

Ανάπτυξη & Υλοποίηση Ιστοσελίδας για την "orfanos packaging"

Η Intros.gr επιλέχθηκε, από τον κύριο Ορφανό Πάρι, για να υλοποιήσει την διαδικτυακή παρουσία της εταιρείας του.

Η Orfanos Packaging μετρά σχεδόν 50 χρόνια στο χώρο της συσκευασίας.

Στις αρχες του 2020, η Intros.gr σχεδίασε και ανέπτυξε την εταιρική ιστοσελίδα για την εταιρεία. Το νέο website βασίστηκε στις αρχές του Responsive Design, ώστε να είναι το ίδιο εύκολη η πλοήγησή της ανεξάρτητα από το μέσο που χρησιμοποιούν οι χρήστες για την προβολή του. Τεχνικά, χρησιμοποιήσαμε την τελευταία έκδοση του Joomla CMS, με όλα τα βασικά του στοιχεία όπως το K2 component και δημιουργώντας εξατομικευμένα πρόσθετα (plug-ins) όπου αυτό ήταν απαραίτητο. Σχεδιαστικά και τεχνικά, στην ιστοσελίδα εφαρμόστηκαν όλες οι τεχνικές για την βελτιστοποίησή της στις μηχανές αναζήτησης.

Η Orfanos Packaging σχεδιάζει πάνω στο προϊόν, προσαρμόζει τη συσκευασία στο προϊόν και παράγει καθετοποιημένα συσκευασίες μεγάλης γκάμας, εξυπηρετώντας με ταχύτητα και ευελιξία το πλούσιο πελατολόγιο της. Έτσι προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε την νοοτροπία και την ευελιξία της εταιρείας στον ψηφιακό χώρο. Συνεργαστήκαμε με τον creative director (Ανδρέα Μπούκα) που ανέλαβε την απεικόνιση της ψηφιακής ταυτότητας του orfanospackaging.com. O Ανδρεάς σχεδίασε ένα website βασισμένο στην εταιρική εικόνα, το τέλειο αποτέλεσμα που αποδίδει ο κατασκευαστής σε κάθε είδους συσκευασία που παράγει, με έναν απόλυτα καθαρό τρόπο που δεν χάνει καθόλου στην πλοήγη των χρήστών. 

Φιλοσοφία της intros.gr είναι ότι μία σχεδιαστικά εκλυστική και λειτουργικά σωστή ιστοσελίδα μπορεί να σας βοηθήσει να απογειώσετε την ιδέα σας και να σας προσφέρει τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που αναζητάτε. Μήν καθυστερείτε λοιπόν, και ζητήστε μας προσφορά για την δημιουργία ή την βελτίωση της δικής σας διαδικτυακής εικόνας και παρουσίας.