Καλέστε μας στο: 210 7010075

Ανάπτυξη & Υλοποίηση Ιστοσελίδας για το "PUMPKIN THE BAR"

Ανάπτυξη & Υλοποίηση Ιστοσελίδας για το "PUMPKIN THE BAR"

Η Intros.gr επιλέχθηκε, από τον κύριο Γιώργο Κολοκυθά, για να υλοποιήσει την διαδικτυακή παρουσία του PUMPKIN.

Συμπληρώνοντας 20 χρόνια στο χώρο της εστίασης/διασκέδασης και έχοντας περάσει από όλα τα πόστα ο Γιώργος Κολοκυθάς επέλεξε να κάνει ένα προσωπικό επιχειρηματικό βήμα.

Τον Μάρτιο του 2021, η Intros.gr ανέπτυξε την εταιρική ιστοσελίδα για το PUMPKIN. Το νέο website βασίστηκε στις αρχές του Responsive Design, ώστε να είναι το ίδιο εύκολη η πλοήγησή της ανεξάρτητα από το μέσο που χρησιμοποιούν οι χρήστες για την προβολή του. Τεχνικά, χρησιμοποιήσαμε την τελευταία έκδοση του Joomla CMS, με όλα τα βασικά του στοιχεία όπως το K2 component και δημιουργώντας εξατομικευμένα πρόσθετα (plug-ins) όπου αυτό ήταν απαραίτητο. Σχεδιαστικά και τεχνικά, στην ιστοσελίδα εφαρμόστηκαν όλες οι τεχνικές για την βελτιστοποίησή της στις μηχανές αναζήτησης.

Συνεργαστήκαμε με τον creative director (Ανδρέα Μπούκα) που ανέλαβε την απεικόνιση της ψηφιακής ταυτότητας του PUMPKIN. O Ανδρεάς σχεδίασε ένα website βασισμένο στην εταιρική εικόνα. 

Φιλοσοφία της intros.gr είναι ότι μία σχεδιαστικά εκλυστική και λειτουργικά σωστή ιστοσελίδα μπορεί να σας βοηθήσει να απογειώσετε την ιδέα σας και να σας προσφέρει τις επιχειρηματικές ευκαιρίες που αναζητάτε. Μήν καθυστερείτε λοιπόν, και ζητήστε μας προσφορά για την δημιουργία ή την βελτίωση της δικής σας διαδικτυακής εικόνας και παρουσίας.