Καλέστε μας στο: 210 7010075

Επανασχεδιασμός Ηλεκτρονικού Καταστήματος για το diamond-genesis.gr

Επανασχεδιασμός Ηλεκτρονικού Καταστήματος για το diamond-genesis.gr

Η Diamond-genesis.gr, έχοντας ήδη αναπτύξει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ήδη από το 2013, ήθελε μια ανανέωση τόσο σχεδιαστικά όσο και λειτουργικά. Για αυτή την αναβάθμιση και ανανέωση του ηλεκτρονικού τους καταστήματος, εμπιστεύτηκε, για ακόμα μια φορά, την intros.gr. Αυτή η εμπιστοσύνη βασίζεται τόσο στην πολύχρονη συνεργασία μος όσο και στο γεγονός ότι η intros.gr, ακολουθώντας τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και σχεδιαστικές τάσεις στην δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων, δείχνει τον δρόμο για την ανάπτυξη και την άμεση κερδοφορία στο ηλεκτρονικό εμπόριο!

Η ανανέωση του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι ζωτικής σημασίας για την εταιρεία, η οποία θεωρεί τις ηλεκτρονικές πωλήσεις βασικό μέσο των πωλήσεων και της ανάπτυξής της.

Σχεδιαστικά η νέα παρουσία της εταιρείας, χαρακτηρίζεται από δωρικότητα, απλές, λιτές σχεδιαστικές φόρμες, μιάς και το προϊόν το οποίο εμπορεύεται είναι από μόνο του λαμπερό και πολύτιμο. Η απλότητα όμως, δεν στέρησε την σωστή και λειτουργική παρουσίαση όλων των προϊόντων και πληροφοριών που η εταιρεία ήθελε να υπάρχουν στην διαδικτυακή της παρουσία.

Τεχνικά, στην intros.gr, φροντίσαμε να αντικαταστήσουμε το δυσλειτουργικό περιβάλλον του virtuemart σε ένα πλήρως λειτουργικό περιβάλλον με την χρήση του CS-Cart.

Με αυτόν το τρόπο καταφέραμε να κάνουμε την διαχείρηση του ηλεκτρονικού καταστήματος, ευκολότερη, και γρηγορότερη από τους διαχειριστές του, αλλά και να δημιουργήσουμε περισσότερες λειτουργίες και επιλογές για τους πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η καινούργια ιστοσελίδα βασίστηκε στις αρχές του Responsive Design, ώστε να είναι το ίδιο εύκολη η πλοήγησή της ανεξάρτητα από το μέσο που χρησιμοποιούν οι χρήστες για την προβολή της.

Επίσης, σχεδιαστικά και τεχνικά, στην ιστοσελίδα εφαρμόστηκαν όλες οι τεχνικές για την βελτιστοποίησή της στις μηχανές αναζήτησης (S.E.O.).

Η intros.gr ανέλαβε τέλος, να εκπονήσει ένα εξατομικευμένο πλάνο προώθησης του ηλεκτρονικού καταστήματος (Promo Plan). Η εφαρμογή του πλάνου βοήθησε την εταιρεία να επικοινωνήσει καλύτερα και αποδοτικότερα την παρουσία της, ανεβαίνοντας στις 12.000 επισκέψεις.

Ακολουθεί screenshot από το Google Analytics στο Audience Overview για χρονικό διάστημα ενός μήνα.

diamond genesis analytics

Σημείωση: Στο παραπάνω γράφημα η τελευταία ημέρα δεν έχει ολοκληρωθεί!

Το μέλλον των επιχειρήσεων είναι σίγουρα η ανάπτυξή τους μέσω των ηλεκτρονικών καταστημάτων, γι' αυτό μην διστάζετε να μας ζητήσετε προσφορά ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη και του δικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος.

Tip: Κάντε click πάνω σε όποια φωτογραφία επιθυμείτε για να ανοίξει σε gallery!