Καλέστε μας στο: 210 7010075

Επανασχεδιασμός Ηλεκτρονικού Καταστήματος για την ttec

Επανασχεδιασμός Ηλεκτρονικού Καταστήματος για την ttec

Η ttec Greece, έχοντας ήδη αναπτύξει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ήδη από το 2015, ήθελε μια ανανέωση τόσο σχεδιαστικά όσο και λειτουργικά. Για αυτή την αναβάθμιση και ανανέωση του ηλεκτρονικού τους καταστήματος, εμπιστεύτηκε την intros.gr. 

Αυτή η εμπιστοσύνη βασίστηκε στην πρότερη και πολύχρονη συνεργασία μος με το Paradise Park στο οποίο ο ιδιοκτήτης της ttec έχει άμεση εμπλοκή. Για τον ίδιο είναι γνωστό ότι η intros.gr, ακολουθώντας τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και σχεδιαστικές τάσεις και στην δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων, δείχνει τον δρόμο για την ανάπτυξη και την άμεση κερδοφορία στο ηλεκτρονικό εμπόριο!

Η ανανέωση του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι ζωτικής σημασίας για την εταιρεία, η οποία θεωρεί τις ηλεκτρονικές πωλήσεις βασικό μέσο των πωλήσεων και της ανάπτυξής της.

Σχεδιαστικά η νέα παρουσία της εταιρείας, χαρακτηρίζεται από απλότητα και άμεση μετατροπή του χρήστη της σελίδας σε πελάτη για το ηλεκτρονικό κατάστημα. Η απλότητα αυτή φυσικά δεν στέρησε την σωστή και λειτουργική παρουσίαση όλων των προϊόντων και πληροφοριών που η εταιρεία ήθελε να υπάρχουν στην διαδικτυακή της παρουσία.

Τεχνικά, στην intros.gr, φροντίσαμε να αντικαταστήσουμε το δυσλειτουργικό περιβάλλον του woocomerce σε ένα πλήρως λειτουργικό περιβάλλον με την χρήση του CS-Cart. Σημειώνουμε ότι έμφαση δόθηκε στην χρήση του καταστήματος από πελάτες χοντρικής, οι οποίοι έχουν πλέον την δυνατότητα να ολοκληρώνουν τις προμύθειες τους ηλεκτρονικά έχοντας όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηρηστικά που χρειάζονταν για την άρτια ολοκλήρωση των παραγγελειών τους.

Με αυτόν το τρόπο καταφέραμε να κάνουμε την διαχείρηση του ηλεκτρονικού καταστήματος, ευκολότερη, και γρηγορότερη από τους διαχειριστές του, αλλά και να δημιουργήσουμε περισσότερες λειτουργίες και επιλογές και για τους πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Η καινούργια ιστοσελίδα βασίστηκε στις αρχές του Responsive Design, ώστε να είναι το ίδιο εύκολη η πλοήγησή της ανεξάρτητα από το μέσο που χρησιμοποιούν οι χρήστες για την προβολή της.

Επίσης, σχεδιαστικά και τεχνικά, στην ιστοσελίδα εφαρμόστηκαν όλες οι τεχνικές για την βελτιστοποίησή της στις μηχανές αναζήτησης (S.E.O.).

Η intros.gr ανέλαβε τέλος, να εκπονήσει ένα εξατομικευμένο πλάνο προώθησης του ηλεκτρονικού καταστήματος (Promo Plan).