Καλέστε μας στο: 210 7010075

7epta7.gr ενημερωτικά δελτία

7epta7.gr ενημερωτικά δελτία

Η εταιρεία www.7epta7.gr, είναι χρυσός χορηγός της Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ για το Eurocup και για το Κύπελλο Ελλάδος, και της Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ για το 2014/2015.

Για το λόγο αυτό αποφάσισε να εκδώσει ενημερωτικά δελτία, τα οποία σχεδίασε τη εταιρεία Yuboto, και για την αποστολή τους χρησιμοποιήθηκαν οι υπηρεσίες για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων της intros.gr.

Αν και η Yuboto είναι μία μεγάλη και καταξιωμένη εταιρεία, η intros.gr είναι εδώ για να σας βοηθήσει ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησή σας. Μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα, παρέχοντας την γνώση και την εμπειρία της σε οποιοδήποτε στάδιο. Ξεκινώντας από τον σχεδιασμό του ενημερωτικού σας δελτίου ή αν έχετε ήδη φροντίσει την σχεδίαση του, η intros.gr μπορεί να σας βοηθήσει να την μετατρέψετε στην σωστή ηλεκτρονική μορφή. 

Στην intros.gr, παρακολουθούμε στενά όλες τις τεχνολογικές και τεχνικές εξελίξεις ώστε να σας παρέχουμε πάντα ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί στην αγορά.

Τέλος, στην intros.gr μπορούμε να σας βοηθήσουμε ακόμα και στην αποστολή του newsletter σας. Δεν έχετε παρά να μας στείλετε το υλικό προς δημοσίευση και εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα.