Καλέστε μας στο: 210 7010075

Mipeco Ε.Π.Ε. - Αποστολή ενημερωτικών δελτίων

Mipeco Ε.Π.Ε. - Αποστολή ενημερωτικών δελτίων

Η εταιρεία Salt & Peper, εμπιστεύθηκε για μία ακόμα φορά την intros.gr, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες αποστολής ενημερωτικών δελτίων της intros.gr, για την αποστολή των ενημερωτικών της δελτίων της εταιρείας Mipeco, την μορφή των οποίων είχε και πάλι σχεδιάσει η ίδια.

Η διαδικασία δημιουργίας μιας email καμπάνιας είναι πολύ απλή, είναι όμως ουσιαστική. Η παρουσίαση ενός ενημερωτικού δελτίου (newsletter) είναι αυτή, που μπορεί να απογειώσει την επιχείρησή σας, μπορεί όμως να φέρει τα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα αν οι χρήστες δεν μείνουν ικανοποιημένοι με αυτό που τους παρέχεται.

Η intros.gr είναι εδώ για να σας βοηθήσει να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Με την γνώση και την εμπειρία της μπορεί να σας βοηθήσει σε οποιoδήποτε στάδιο. Ξεκινώντας από τον σχεδιασμό ενός ελκυστικού ενημερωτικού δελτίου που θα αντικατοπτρίζει την εικόνα της εταιρείας ή ακόμα και αν έχετε ήδη φροντίσει την σχεδίαση του, η intros.gr μπορεί να σας βοηθήσει να την μετατρέψετε στην σωστή ηλεκτρονική μορφή. Στην intros.gr, παρακολουθούμε στενά όλες τις τεχνολογικές και τεχνικές εξελίξεις ώστε να σας παρέχουμε πάντα ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί στην αγορά.

Τέλος, στην intros.gr μπορούμε να σας βοηθήσουμε ακόμα και στην αποστολή του newsletter σας. Δεν έχετε παρά να μας στείλετε το υλικό προς δημοσίευση και εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα.