Καλέστε μας στο: 210 7010075

Περιφέρεια Αττικής - Αποστολή ενημερωτικών δελτίων

Περιφέρεια Αττικής - Αποστολή ενημερωτικών δελτίων

Το 2013, η Περιφέρεια Αττικής αποφάσισε να ακολουθήσει τις προτάσεις της διαφημιστικής της εταιρείας, η οποία είναι ένας από τους συνεργάτες της intros.gr, για την αποστολή των ενημερωτικών της δελτίων.

Η εταιρεία σχεδίασε τα ενημερωτικά αυτά δελτία και έκτοτε χρησιμοποιεί για την αποστολή τους, την υπηρεσία αποστολής ενημερωτικών δελτίων της intros.gr.

Αν και οι συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες καταξιωμένες στο χώρο τους, όπως είναι η McCann Erickson, μας γεμίζουν περιφάνεια, είναι φιλοσοφία της intros.gr, ότι όλες οι εταιρείες ανεξάρτητα της δυναμικής τους, δικαιούνται την επαγγελματική μας συνεργασία. 

Η intros.gr είναι εδώ για να σας βοηθήσει να πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Με την γνώση και την εμπειρία της, μπορεί να σας βοηθήσει σε οποιoδήποτε στάδιο. Από τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του ενημερωτικού σας δελτίου, γιατί στην intros.gr παρακολουθούμε στενά όλες τις τεχνολογικές και τεχνικές εξελίξεις ώστε να σας παρέχουμε πάντα ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί στην αγορά, έως και την αποστολή του.

Στην intros.gr μπορούμε να σας βοηθήσουμε ακόμα και στην αποστολή του newsletter σας. Δεν έχετε παρά να μας στείλετε το υλικό προς δημοσίευση και εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα.