Καλέστε μας στο: 210 7010075

Shell - Αποστολή ενημερωτικών δελτίων

Shell - Αποστολή ενημερωτικών δελτίων

Το 2013, μία μεγάλη διαφημιστική εταιρεία, ανέλαβε την σχεδίαση και υλοποίηση του ενημερωτικού δελτίου της Shell για την κάρτα της Smart Club, καθώς και άλλων προωθητικών ενεργειών που κοινοποιούνται μεσω ενημερωτικών δελτίων.

Σε συνεργασία με την συγκεκριμένη εταιρεία,  η intros.gr έχει αναλάβει την τακτική αποστολή των ενημερωτικών δελτίων, μέσω των υπηρεσιών αποστολής ενημερωτικών δελτίων της intros.gr, για την Shell.

Η intros.gr, μία εταιρεία που απολαμβάνει την εμπιστοσύνη των συνεργατών της, είναι εδώ για να βοηθήσει οποιαδήποτε εταιρεία να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα. Με την γνώση και την εμπειρία της μπορεί να σας βοηθήσει σε οποιoδήποτε στάδιο. Ξεκινώντας από τον σχεδιασμό ενός ελκυστικού ενημερωτικού δελτίου(newletter) που θα αντικατοπτρίζει την εικόνα της εταιρείας, ως την σωστή ανάπτυξη και υλοποίησή του ή ακόμα και ως την αποστολή του. 

Στην intros.gr μπορούμε να σας βοηθήσουμε ακόμα και στην αποστολή του newsletter σας. Δεν έχετε παρά να μας στείλετε το υλικό προς δημοσίευση και εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα.