Καλέστε μας στο: 210 7010075

Actionaid - Αποστολή ενημερωτικών δελτίων

Actionaid - Αποστολή ενημερωτικών δελτίων

Το 2012, σε συνεργασία με  μεγάλη διαφημιστική εταιρεία, η οποία σχεδίασε διάφορα ενημερωτικά δελτία της Actionaid, αναλάβαμε την αποστολή τους, μέσω της υπηρεσίας αποστολής ενημερωτικών δελτίων της intros.gr.

Αν και μεγάλες εταιρείες μας τιμούν με την εμπιστοσύνη και την συνεργασία τους, φιλοσοφία μας είναι ότι όλοι δικαιούνται το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τις ενημερωτικές τους καμπάνιες. 

Η intros.gr είναι εδώ για να σας βοηθήσει να πετύχετε αυτό το αποτέλεσμα. Με την γνώση και την εμπειρία της μπορεί να σας βοηθήσει σε οποιoδήποτε στάδιο. Ξεκινώντας από τον σχεδιασμό ενός ελκυστικού ενημερωτικού δελτίου που θα αντικατοπτρίζει την εικόνα της εταιρείας. Ακόμα, όμως και αν έχετε ήδη φροντίσει την σχεδίαση του newsletter της εταιρείας σας, η intros.gr μπορεί να σας βοηθήσει να την μετατρέψετε στην σωστή ηλεκτρονική μορφή της, γιατί στην intros.gr, παρακολουθούμε στενά όλες τις τεχνολογικές και τεχνικές εξελίξεις ώστε να σας παρέχουμε πάντα ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί στην αγορά.

Τέλος, στην intros.gr μπορούμε να σας βοηθήσουμε ακόμα και στην αποστολή του newsletter σας. Δεν έχετε παρά να μας στείλετε το υλικό προς δημοσίευση και εμείς αναλαμβάνουμε τα υπόλοιπα.