Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Facebook Διαγωνισμού FAIRY (Fairy Platinum)

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Facebook Διαγωνισμού FAIRY (Fairy Platinum)

Το 2011, η διαφημιστική εταιρεία Wunderman Athens, εκπόνησε ένα διαγωνισμό για το "FAIRY PLATINUM" μέσω της σελίδας στο Facebook, επιθυμίες (epithimies.gr). Το σχεδιασμό και την ανάπτυξη της εφαρμογής του διαγωνισμού στο Facebook, τα ανέθεσαν στην εταιρεία intros.gr.

Ο διαγωνισμός ζητούσε από τους χρήστες να επιλέξουν να φτιάξουν την αγαπημένη τους συνταγή, να την φωτογράφισουν και μετά να καταχωρήσουν την συνταγή με την φωτογραφία της στην σελίδα του διαγωνισμού, μαζί με τα προσωπικά τους στοιχεία.  Η Μαίρη και η Κλάιρη μαζί με την σεφ Ιωάννα Τσολομίτη, θα αξιολογούσαν τις καλύτερες συνταγές και φωτογραφίες ώστε να επιλέξουν όσες συμμετείχαν στην κλήρωση για τα δώρα τα οποία η εταιρεία προσέφερε.

Οι διαγωνισμοί στο Facebook, δίνουν στις Fan Page των εταιρειών μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, και διασπορά, με αποτέλεσμα η εταιρεία να στοχεύει σε περισσότερους δυνητικούς πελάτες, και επομένως σε αυξημένες πωλήσεις.

Φιλοσοφία της intros.gr είναι ότι ο σχεδιασμός, η υλοποίηση, ή το κόστος αυτών των Facebook applications, δεν θα πρέπει να είναι εμπόδιο για καμία εταιρεία

Γι' αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ιδέα σας, μικρή ή μεγάλη, απλή ή πολύπλοκη!!  Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!!!

Στην intros.gr  έχουμε επανηλλειμένα αποδείξει ότι δεν φοβόμαστε τις προκλήσεις μικρές ή μεγάλες, και προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας τις ελκυστικότερες και αποδοτικότερες λύσεις!!