Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδιασμός & Ανάπτυξης Facebook Διαγωνισμού - Oral-B

Σχεδιασμός & Ανάπτυξης Facebook Διαγωνισμού - Oral-B

Το 2012, η διαφημιστική εταιρεία Wunderman Athens προώθησε ένα διαγωνισμό μέσω της σελίδας Επιθυμίες(Epithimies) στο Facebook, για την Oral B. Το σχεδιασμό και την ανάπτυξη της εφαρμογής του διαγωνισμού, τα ανέθεσαν στην intros.gr

Ο διαγωνισμός κάνοντας λογοπαίγνιο με την πλάκα στα δόντια και τα ούλα, ζητούσε από τους χρήστες να τους πούν "Εσύ με τί κάνεις πλάκα;". Μέσω αυτού ζητούσε από τους χρήστες να ανεβάσουν μία αστεία ατάκα, μία αστεία φωτογραφία ή ένα αστείο video, και κατόπιν να ζητήσουν από τους φίλους τους να ψηφίσουν την καταχώρησή τους. Οι νικητές θα ήταν αυτοί που ανέβασαν τα αστεία με τις περισσότερες ψήφους.

Οι διαγωνισμοί στο Facebook, δίνουν στις Fan Page των εταιρειών μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, και διασπορά, με αποτέλεσμα η εταιρεία να στοχεύει σε περισσότερους δυνητικούς πελάτες, και επομένως σε αυξημένες πωλήσεις.

Φιλοσοφία της intros.gr είναι ότι ο σχεδιασμός, η υλοποίηση, ή το κόστος αυτών των Facebook applications, δεν θα πρέπει να είναι εμπόδιο για καμία εταιρεία.

Γι' αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ιδέα σας, μικρή ή μεγάλη, απλή ή πολύπλοκη!!  Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!!!

Στην intros.gr  έχουμε επανηλλειμένα αποδείξει ότι δεν φοβόμαστε τις προκλήσεις μικρές ή μεγάλες, και προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας τις ελκυστικότερες και αποδοτικότερες λύσεις!!