Καλέστε μας στο: 210 7010075

Ανάπτυξη Facebook Εφαρμογής - ActionAid Γυναίκες του κόσμου

Ανάπτυξη Facebook Εφαρμογής - ActionAid Γυναίκες του κόσμου

Το 2013, διαφημιστική εταιρεία σχεδίασε μία καμπάνια κατά της γυναικείας κακοποίησης για λογαρισμό της ActionAid. Την ανάπτυξη και υλοποίηση της καμπάνιας αυτής, τα ανέθεσε στην εταιρεία intros.gr.

Σε πολλές χώρες του αναπτυσσόμενου κόσμου, υπάρχουν γυναίκες που κακοποιούνται, διασύρονται ή ακόμα και θανατώνονται εξαιτίας της πεποίθησης ότι είναι μάγισσες.

Γι' αυτό το λόγο η ActionAid σε αυτή την καμπάνια ζητούσαν από τους χρήστες να φτιάξουν, μέσω επιλογών, την δική τους μάγισσα και να μεταφέρουν με τις μάγισσές τους το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης προς τις γυναίκες.

Το μήνυμα αυτό μπορούσε να είναι κάποιο από τα προεπιλεγμένα ή να είναι κάποιο που ο κάθε χρήστης θα έγραφε μόνος του. Τέλος, είχαν την υποχρέωση να αναρτήσουν στην προσωπική τους σελίδα στο Facebook την μάγισσά τους μαζί με το μήνυμα, προτρέποντας έτσι τους φίλους τους να συμμετέχουν στην καμπάνια αλληλεγγύης κατά της γυναικείας κακοποίησης.

Οι καμπάνιες ενημέρωσης στο Facebook, δίνουν στις Fan Page των οργανώσεων μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, και διασπορά, με αποτέλεσμα το μήνυμα που θέλει να περάσει η κάθε οργάνωση να ισχυροποιείται.

Ακόμα, λοιπόν και αν ο στόχος σας είναι να μεταφέρεται το μήνυμα της εταιρείας σας στο ευρύ κοινό, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας για την εφαρμογή οποιασδήποτε ιδέας σας!!

Στην intros.gr έχουμε επανηλλειμένα αποδείξει ότι δεν φοβόμαστε τις προκλήσεις μικρές ή μεγάλες, και προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας τις ελκυστικότερες και αποδοτικότερες λύσεις!!