Καλέστε μας στο: 210 7010075

Υλοποίηση Facebook εφαρμογής-Ανδρεάδης Homestores Why win it?

Υλοποίηση Facebook εφαρμογής-Ανδρεάδης Homestores Why win it?

Το 2011, ένας συνεργάτης μας, μία μεγάλη διαφημιστική εταιρεία, δημιούργησε ένα διαγωνισμό στο Facebook για λογαριασμό της εταιρείας Ανδρεάδης Homestores. Την ανάπτυξη και υλοποίηση της εφαρμογής του διαγωνισμού, τα ανέθεσαν στην εταιρεία intros.gr

Ο διαγωνισμός ζητούσε από τους χρήστες κατ' αρχήν να επιλέξουν ένα προϊόν από τον ηλεκτρονικό κατάλογο των καταστημάτων Ανδρεάδης Homestores, και να δικαιολογήσουν την απόφασή του αυτή. Στην συνέχεια θα έπρεπε να ζητήσουν από τους φίλους τους να ψηφίσουν (να κάνουν Like) στην επιλογή τους ώστε να είναι αυτοί που θα κερδίσουν το προϊόν που επέλεξαν. 

Οι διαγωνισμοί στο Facebook, δίνουν στις Fan Page των εταιρειών μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, και διασπορά, με αποτέλεσμα η εταιρεία να στοχεύει σε περισσότερους δυνητικούς πελάτες, και επομένως σε αυξημένες πωλήσεις.

Φιλοσοφία της intros.gr είναι ότι ο σχεδιασμός, η υλοποίηση, ή το κόστος αυτών των Facebook applications, δεν θα πρέπει να είναι εμπόδιο για καμία εταιρεία.

Γι' αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ιδέα σας, μικρή ή μεγάλη, απλή ή πολύπλοκη!!  Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!!!

Στην intros.gr έχουμε επανηλλειμένα αποδείξει ότι δεν φοβόμαστε τις προκλήσεις μικρές ή μεγάλες, και προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας τις ελκυστικότερες και αποδοτικότερες λύσεις!!