Καλέστε μας στο: 210 7010075

Ανάπτυξη Facebook Διαγωνισμού - Isuzu D-Max

Ανάπτυξη Facebook Διαγωνισμού - Isuzu D-Max

Το 2012, μία μεγάλη διαφημιστική εταιρεία, σχεδίασε μιά προωθητική καμπάνια για το Isuzu D-Max την οποία συνδύασε με ένα διαγωνισμό. Η ανάπτυξη της εφαρμογής της προωθητικής καμπάνιας, όσο και η ανάπτυξη της εφαρμογής του διαγωνισμού, ανατέθηκε στην intros.gr.

Η προωθητική καμπάνια είχε επίκεντρο το Isuzu D-Max, το οποίο θα γέμιζε βενζίνη και θα ξεκινούσε ένα ταξίδι ανά την Ελλάδα, με σκοπό να διαπιστώσουμε πόσα χιλιόμετρα μπορεί να διανύσει αυτό το αυτοκίνητο με ένα μόνο γέμισμα. Αυτό ήταν και το αντικείμενο του διαγωνισμού. Οι χρήστες έπρεπε, αφού αποδεχθούν τους όρους του διαγωνισμού, να προβλέψουν σωστά τα χιλιόμετρα που θα διένυε το Isuzu D-Max, πριν αυτό ξεκινήσει το ταξίδι του. Ο νικητής είχε ως έπαθλο τα καύσιμα για ένα ολόκληρο χρόνο. Η εφαρμογή του διαγωνισμού ζητούσε από τους χρήστες να προσκαλέσουν και άλλους φίλους τους να μαντέψουν σωστά, τα χιλιόμετρα που θα διένυε. Τέλος ζητούσε από τους χρήστες να κοινοποιήσουν αυτή τους την συμμετοχή στο διαγωνισμό, αναρτώντας το στην προσωπική τους σελίδα στο Facebook. 

Οι διαγωνισμοί στο Facebook, δίνουν στις Fan Page των εταιρειών μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, και διασπορά, με αποτέλεσμα η εταιρεία να στοχεύει σε περισσότερους δυνητικούς πελάτες, και επομένως σε αυξημένες πωλήσεις. 

Φιλοσοφία της intros.gr είναι ότι ο σχεδιασμός, η υλοποίηση, ή το κόστος αυτών των Facebook applications, δεν θα πρέπει να είναι εμπόδιο για καμία εταιρεία.

Γι' αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ιδέα σας, μικρή ή μεγάλη, απλή ή πολύπλοκη!!  Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!!!

Στην intros.gr  έχουμε επανηλλειμένα αποδείξει ότι δεν φοβόμαστε τις προκλήσεις μικρές ή μεγάλες, και προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας τις ελκυστικότερες και αποδοτικότερες λύσεις,