Καλέστε μας στο: 210 7010075

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Facebook εφαρμογής-Kaiser BBQ Expert

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη Facebook εφαρμογής-Kaiser BBQ Expert

Το 2011, διαφημιστική εταιρεία, εκ των βασικών συνεργατών μας, οργάνωσε ένα διαγωνισμό για ενήλικες χρήστες του Facebook για λογαριασμό της Μπύρας Kaiser μέσω της σελίδας των φίλων της εταιρείας (fan page). Τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της εφαρμογής του διαγωνισμού στο Facebook, τα ανέθεσε στην εταιρεία intros.gr.

Ο στόχος του διαγωνισμού ήταν, αφού αποδεχθεί τους όρους του διαγωνισμού, να καταχωρήσει ο κάθε χρήστης, μέσω της fan page της Kaiser στο Facebook, μία συνταγή ή μία συμβουλή για BBQ.

Κατόπιν έπρεπε να προσκαλέσει φίλους να συμμετάσχουν και αυτοί με την σειρά τους, καταχωρώντας και αυτοί, τις δικές τους συνταγές ή συμβουλές, και να ψηφίσουν ώστε να αναδειχθεί ο BBQ Expert.

Οι διαγωνισμοί στο Facebook, δίνουν στις Fan Page των εταιρειών μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, και διασπορά, με αποτέλεσμα η εταιρεία να στοχεύει σε περισσότερους δυνητικούς πελάτες, και επομένως σε αυξημένες πωλήσεις.

Φιλοσοφία της intros.gr είναι ότι ο σχεδιασμός, η υλοποίηση, ή το κόστος αυτών των Facebook applications, δεν θα πρέπει να είναι εμπόδιο για καμία εταιρεία.

Γι' αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ιδέα σας, μικρή ή μεγάλη, απλή ή πολύπλοκη!!  Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!!!

Στην intros.gr  έχουμε επανηλλειμένα αποδείξει ότι δεν φοβόμαστε τις προκλήσεις μικρές ή μεγάλες, και προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας τις ελκυστικότερες και αποδοτικότερες λύσεις!!