Καλέστε μας στο: 210 7010075

Ανάπτυξη Διαγωνισμού στο Facebook-Maybelline New York Make up My Day!

Ανάπτυξη Διαγωνισμού στο Facebook-Maybelline New York Make up My Day!

Το 2011, η intros.gr ανέλαβε την ανάπτυξη μιας Facebook εφαρμογής  για τον προωθητικό διαγωνισμό της εταιρείας Maybelline New York, τον οποίον σχεδίασε μεγάλη διαφημιστική εταιρεία.

Το έπαθλο του διαγωνισμού ήταν ένας προσωπικός οδηγός make up με τα χρώματα που ταιριάζουν στην νικήτρια, επιμελημένος από τον επίσημο make up artist της Maybelline New York, Γρηγόρη Πυρπύλη, καθώς και οδηγίες για σωστό make up.  Το μόνο που έπρεπε να κάνουν ήταν, αφού αποδεχθούν τους όρους του διαγωνισμού, να ανεβάσουν μία καθαρή φωτογραφία τους και να δώσουν το όνομα και το  email τους για να επικοινωνήσει ο make up artist μαζί τους. Για να αυξηθούν οι πιθανότητες νίκης, οι χρήστες έπρεπε να προσκαλέσουν φίλους να συμμετάσχουν, καθώς επίσης και να κοινοποιήσουν ότι συμμετέχουν στον διαγωνισμό στο wall τους.

Οι διαγωνισμοί στο Facebook, δίνουν στις Fan Page των εταιρειών μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, και διασπορά, με αποτέλεσμα η εταιρεία να στοχεύει σε περισσότερους δυνητικούς πελάτες, και επομένως σε αυξημένες πωλήσεις. 

Φιλοσοφία της intros.gr είναι ότι ο σχεδιασμός, η υλοποίηση, ή το κόστος αυτών των Facebook applications, δεν θα πρέπει να είναι εμπόδιο για καμία εταιρεία.

Γι' αυτό μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ιδέα σας, μικρή ή μεγάλη, απλή ή πολύπλοκη!!  Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!!!

Στην intros.gr έχουμε επανηλλειμένα αποδείξει ότι δεν φοβόμαστε τις προκλήσεις μικρές ή μεγάλες, και προσφέρουμε πάντα στους πελάτες μας τις ελκυστικότερες και αποδοτικότερες λύσεις,